Συνεχίζει δυναμικά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Συνεχίζει πολύ δυναμικά η αγωνιστική χρονιά για τους μικρούς αθλητές του τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος. Μέσα στον Απρίλιο διεξήχθησαν το 2ο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (15-19 Απριλίου στην Καβάλα και στις Σέρρες), το 2ο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (23-24 Απριλίου στην Αριδαία) και το 4ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (10 Απριλίου στην Βέροια).

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησαν στο Ε3 ο Δεληγιάννης Λευτέρης (Α-12) και η Κουκουτέγου Μαρίλια (Κ-12). Πιο συγκεκριμένα, ο Δεληγιάννης Λευτέρης έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και βρέθηκε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Κουκουτέγου Μαρίλιας, η οποία αν και κληρώθηκε με το νούμερο 1, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Επιπλέον, στο Ε3 έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Μπαρμπαρούσης Γιάννης, που ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία με νίκη και με πολύ θετική παρουσία, ενώ και η Ζαμάνη Ελένη πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, στην πρώτης της συμμετοχή.

Στο Ε2 από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας συμμετείχαν ο Ανανιάδης Μιχάλης (Α-14), ο Γεωργόπουλος Γιάννης (Α-14) και η Γεωργοπούλου Ναταλία (Κ-14). Στην 8αδα των διπλών κατάφερε να φτάσει ο Ανανιάδης Μιχάλης, ενώ πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση της Γεωργοπούλου Ναταλίας.

Τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες συνεχίζουν πολύ δυναμικά και οι λιλιπούτιοι αθλητές στο 4ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Όμιλος. Πιο συγκεκριμένα:

Στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν: Μπαρμπαρούση Μιράντα & Ελπίδα, Μπλατσιώτη Ελισάβετ, Ρηγοπούλου Φρειδερίκη, Μπαντής Αντώνης, Τσαρτσάρης Θωμάς, Ορφανίδου Ελπίδα.

Στο πορτοκαλί επίπεδο αγωνίστηκαν: Αθανασιάδου Ευθαλία, Νέγκας Μπάμπης, Μαϊόβης Γιώργος, Σταυριανουδάκης Τάσος, Καρατόλιος Αντώνης, Νιόπας Αντώνης, Παπαχρυσάνθου Χάρης, Δεληγιάννη Χριστίνα. Ορφανίδης Αλέξανδρος, Κατράνα Κάλια, Σιμόπουλος Αντώνης και Χατζηχρήστου Εβελίνα, Δέλιος Βασίλης, Μαϊόβη Μάρθα.

Στο πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν: Μανωλοπούλου Ανθή, Ανανιάδου Δανάη, Μπαρμπαρούσης Γιάννης, Τσιγγενόπουλος Χρήστος, Μυλωνά Αλεξάνδρα, Απαζίδου Αγγέλα, Βόλτης Αντώνης, Ζαμάνη Ελένη, Δέλιος Βασίλης, Καρανώσης.