Διακρίσεις του Ηρακλή Νάουσας σε αγώνες τραμπολίνου

Ο Αθλητικός Όμιλος Νάουσας "Ηρακλής" συμμετείχε στους Περιφερειακούς αγώνες Τραμπολίνο Β΄ και Δ΄ περιφερειών (Μακεδονίας-Θεσσαλίας), Συλλόγων και Ατομικού 1-4 επιπέδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Θερμαϊκού.

Στην πρώτη αυτή αγωνιστική εμφάνιση του Συλλόγου μας, πήραν μέρος οι παρακάτω μικρές αθλήτριες : Αζά Ελπινίκη, Βάικου Κατερίνα, Γκίλτση Κωνσταντίνα, Δολδούρη Αριάδνη, Ζαφειρίου Αγγελική, Μάλλιου Φανή-Δροσιά, Καψαλιάρη Κατερίνα, Λούκα Μπριγκίτα, Μουρατίδου Ελένη, Μπίλη Θεανώ, Παπά Όλγα, Παυλικανίδου Κατερίνα, Ρουβέτη Αθηνά, Τρούπκου Εύα, Τσιμάγκα Κωνσταντίνα, Μητσιάνη Κωνσταντίνα, Χονδρού Έφη.

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο πήραν τις παρακάτω θέσεις : Η Τρούπκου Εύα, κατέκτησε την 3η θέση, στο επίπεδο 3, η Βάικου Κατερίνα, κατέκτησε την 6η θέση, στο επίπεδο 3, η Μητσιάνη Κωνσταντίνα, κατέκτησε την 7η θέση, στο Επίπεδο 2 και η Ζαφειρίου Αγγελική κατέκτησε τη 14η θέση στο Επίπεδο 1.

Στο αγώνισμα του Τραμπολίνο, οι αθλήτριές μας είχαν πολύ καλή εμφάνιση και στη γενική κατάταξη οι κυριότερες επιτυχίες ήταν : Η Τρούπκου Εύα, κατέκτησε την 8η θέση, στο επίπεδο 2, ενώ η Ζαφειρίου Αγγελική τη 12η θέση και η Βάικου Κατερίνα τη 18η θέση, στο επίπεδο 1.

Το Δ.Σ του «Α.Ο ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» συγχαίρει τους προπονητές κ. Χρήστο Ζάλιο και κ. Ευγενία Νοΐδου καθώς και όλες τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να αντιπροσωπεύσουν επάξια το σύλλογο στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση.