Street Tennis στην Πλατεία Δημαρχείου

Από το 2013 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF), έχει καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Τένις (World Tennis Day), στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης του αθλήματος. Η ημερομηνία που έχει οριστεί για το 2016, ήταν η Τρίτη 8 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο αγώνες επίδειξης από παλιούς και εν ενεργεία αθλητές, με κορυφαία εκδήλωση τις φιλικές αναμετρήσεις: Serena Williams – Caroline Wozniacki και Stan Wawrinka –Gael Monfils, που πραγματοποιήθηκαν στο Madison Sguare Garden στην Νέα Υόρκη.

Η Γ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Τένις της Βέροιας ( Ο.Α. ΒΙΚΕΛΑΣ, Ο.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ, Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Γ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ, Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ) και τον Δήμο Βέροιας, συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος, διοργανώνοντας εκδήλωση « street tennis», στην Πλατεία Δημαρχείου, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, από τις 11:00 π.μ. έως και τις 13:30μμ.

Στην εκδήλωση αυτή θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι πολίτες της Βέροιας, να παίξουν τένις και να γνωρίσουν το συναρπαστικό αυτό άθλημα, με την βοήθεια των προπονητών και αθλητών των Συλλόγων.