Ρεκόρ συμμετοχών στο 1ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ στο Μακροχώρι πλημμύρισαν από λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες , που με χαρούμενες φωνές και πανδαισία χρωμάτων κρατώντας τις ρακέτες τους, καλωσόρισαν την πρώτη ημέρα της Άνοιξης.

Με ρεκόρ συμμετοχών , που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση , αθλητές/τριες από Φλώρινα, Γρεβενά, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Νάουσα, Σκύδρα, Αλεξάνδρεια και Βέροια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας και συμμετείχαν στο 1ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα που προκήρυξε η Γ΄ Ένωση σωματείων Αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας.

Οι διοργανωτές του Ομίλου σε συνεργασία με τους προπονητές των σωματείων φρόντισαν με μεράκι , να συνδυάσουν τους ομαδικούς αγώνες τένις με το παιχνίδι.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με μπάλες κόκκινες, πορτοκαλί και πράσινες , ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της ITF και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ε.Φ.Ο.Α για τις ηλικίες κάτω των δέκα ετών.

Ο Όμιλος Αντ/ρισης Βέροιας φρόντισε με τη λήξη των αγώνων, όλοι οι αθλητές/τριες να επιβραβευθούν με ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δωράκι.
Παράλληλα η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου στις κατηγορίες ΑΚ 12, 14 και 16 ετών, αγωνίσθηκε στην Αθήνα στο 1ο Ε1της χρονιάς και στο Βόλο και Λαμία στο 1ο Ε2 με πολλή καλές επιδόσεις.

Από την Πέμπτη 24 Απριλίου 2016 θα αγωνισθούν, στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών οι Βαν ντερ Σπόελ Αλκιβιάδης και Παυλίδης Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα επιπέδου Ε4 και Γιαννακοβίτου Εμμανουέλλα στη κατηγορία κορίτσια κάτω των 14 ετών .
Ενώ η Αλεξοπούλου Ιωάννα και Παυλίδου Θένια τις ίδιες ημερομηνίες θα αγωνισθούν επίσης στη Θες/νίκη στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα επιπέδου Ε1 στη κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών.

Ο όμιλος συγχαίρει όλους τους αθλητές του , την προπονήτρια του Ομίλου κ. Παλαιστή Ντέπη και τους εύχεται καλή συνέχεια.