Το τμήμα σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας σε σχολικούς αγώνες

Το τμήμα σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας συμμετείχε στο 10ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κ.Δ. Μακεδονίας 2016, που διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «ΙΟΑΝΝΟΥ RESORT» όπου συμμετείχαν πάνω από 200 μαθητές-τριες από πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από το τμήμα σκακιού της Ευξείνου Λέσχης συμμετείχαν οι αθλητές: Καραμίχος Μιχάλης, Μπούκτσης Δημήτριος και Σαραντινός Σαράντης, ενώ τους αθλητές συνόδευσε η Υπεύθυνη του Τμήματος Σκακιού Kυρία Αβραμίδου Βέρα.

Είναι φανερό ότι το Τμήμα Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία και φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πανελλήνιες σκακιέρες, γεμίζοντας το κενό του αγωνιστικού τμήματος που υπήρχε στην πόλη μας, με την αναγνώρισή του ως αθλητικού σωματείου.

Η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις εξαιρετικές αποδόσεις τους, όπως επίσης και τους γονείς που είναι αρωγοί όλης αυτής της προσπάθειας και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ενήλικες σκακιστές της Νάουσας, να έρθουν να παίξουν σκάκι και να πιουν τον καφέ τους στο εντευκτήριο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 6-8 μ.μ.