Επιτραπέζια αντισφαίριση: Ο Βεροιώτης Διονύσης Παζαρτζικλής στην τελική φάση

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στη Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ έλαβαν χωρά οι προκριματικοί αγώνες Βορείου Ελλάδος παίδων – κορασίδων ατομικών αγωνισμάτων όπου συμμετείχαν οι δυο σύλλογοι επιτραπέζια αντισφαίρισης της πόλης μας ΑΣΕΑΒ και ΟΕΑΒ με 11 αθλητές και αθλήτριες.

Στους αγώνες συμμετείχαν 88 παίδες και 22 κορασίδες που μοιραστήκαν σε ομίλους των 4 ατόμων. Στην αρχική φάση προκριθήκαν μόνο οι πρώτοι των ομίλων. Από τον ΑΣΕΑΒ πρωτιές στους ομίλους πήραν οι : Παζαρτζικλής Διονύσης , Σιδηρόπουλος Παναγιώτης και Καραμούτης Ανδρέας. Για την τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα 6-7-8 Μαΐου εισιτήριο εξασφάλισαν μόνο 4 αθλητές από τη Βόρειο Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στους αγώνες πήραν μέρος οι :

ΟΕΑΒ
Μωησιάδης Βαγγέλης
Χατζηιωαννίδου Παρασκευή
Τουμπουλίδου Φωτεινή

ΑΣΕΑΒ
Σιδηρόπουλος Παναγιώτης
Ταραμονλής Σταύρος
Βαφείδης Σταύρος
Παζαρτζικλής Διονύσης
Καραμούτης Ανδρέας
Χατζηιωαννίδης Δανιήλ
Παντελίδης Ίκαρος
Αθανασάκης Παναγιώτης

H Βέροια διατηρώντας την πολυετή της παράδοση πήρε την πρόκριση με τον αθλητή Παζαρτζικλή Διονύση ενώ ο Σιδηρόπουλος Παναγιώτης έφτασε στο παιχνίδι της πρόκρισης όπου καμφθηκε 3-1 στα σετ.

Αξιοσημείωτο είναι πως κανένας Βεροιώτης αθλητής δεν ήταν στα φαβορί πάραυτα κατάφεραν ένας αθλητής να πάρει την πρόκριση και ο δεύτερος να βρεθεί ένα βήμα πριν από αυτήν. Ο Παζαρτζικλής είναι ο μόνος από τους 4 προκριθέντες που και του χρόνου θα αγωνίζεται στην κατηγορία των παίδων ενώ ο Καραμούτης Ανδρέας είναι ο μοναδικός παμπαίδας που έπαιξε στην κατηγορία παίδων και μπήκε στη δεκαεξάδα.

Ο προπονητής Γιώργος Τσιαλτζούδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εμφάνιση των αλητών και αθλητριών του καθώς όλα τα παιδιά έκαναν νίκες και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τις ικανότητες των αθλητών της Βέροιας.