Δυναμικά στο 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ο Αλέξανδρος

Το σαββατοκύριακο 20 με 21 διεξήχθη το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Βέροια και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας έδωσε δυναμικά το παρών με πολλούς αθλητές και αθλήτριες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Τρίκκας-Ψωμάς που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των Α16, ενώ στην 3η θέση της ίδιας κατηγορίας βρέθηκε ο Τζέισον Μάγιερ Εξιζιδης. Στην 8αδα των κατηγοριών τους κατάφεραν και βρέθηκαν οι Λούκα Βιργινία (Κ16), Ανανιάδης Μιχάλης (Α14), Γεωργόπουλος Γιάννης (Α14), Γεωργοπούλου Ναταλία (Α14) & Δεληγιάννης Λευτέρης (Α12). Επιπλέον, από μια νίκη σημείωσαν στην κατηγορία Κ12 οι αθλήτριες Ανανιάδου Δανάη και Κουκουτέγου Μαρίλια.

Ο Προπονητής της ομάδας Σταύρος Κουκουλομάτης έμεινες αρκετά ικανοποιημένος από όλα τα παιδία ιδιαίτερα από τον Δεληγίαννη Λευτέρη ο οποίος αγωνιζόμενος στην κατηγορία Α12 έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα πριν από τους ημιτελικούς. Επίσης, ο Γεωργόπουλος Γιάννης και η Γεωργοπούλου Ναταλία βρέθηκαν πολύ κοντά στους ημιτελικούς, αφού έχασαν στο τάι μπρέικ.