Δύο χάλκινα μετάλλια σε Βεροιώτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ.

 

Το Σάββατο και την Κυριακή 13-14/2/2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. Θεσσαλονίκης διεξήχθη το Πανελλήνιο Ανοικτού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Έφηβων- Νεανίδων, Παιδων- Κορασίδων, Παμπαιδων- Παγκορασιδων και Μίνι παμπαιδων.

Από τις Ομάδες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στη διοργάνωση οι συμμετοχές ήταν 314 από 64 σωματεία. Οι αθλητές ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να λάβουν μέρος. Συμμετοχές υπήρχαν από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Δράμα, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Λάρισα , Λέσβο, Ορεστιάδα, Πάτρα, Χαλκιδική Σέρρες, Φλώρινα και Χανιά.

Θετικά σχόλια και κριτικές πήραν οι μικροί αθλητές των συλλόγων καθώς αρκετοί από αυτούς έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση και κατάφεραν νίκες επί των αντιπάλων τους. Βροντερό παρών έδωσε η πόλη μας, καθώς αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες.

Μίνι Παμπαίδες
1) Βελετζας Δημητρης 2) Παπαχρυσανθου Χαρης 3)Μπλατσιωτης Αντωνης 4)Τσιαμητρος Σωτηρης. (Ο.Ε.Α.Β.)
Παμπαίδες
1) 1)Γκουτρας Αθανασιος 2) Καρανατσιος Γιωργιος 3)Νικοπουλος Νίκος (Ο.Ε.Α.Β.)
1)Καραμουτης Ανδρεας 2)Χατζηιωαννιδης Δανιηλ (Α.Σ.Ε.Α.Β.)
Παγκορασίδες
1) Βελέτζα Φωτεινή 2)Χατζηιωαννιδου Παρασκευή (Ο.Ε.Α.Β.)
Παίδες
1) Καραβασιλης Γιάννης 2) Μωυσιαδης Ευάγγελος (Ο.Ε.Α.Β.)
1)Βαφειδης Σταύρος 2)Παζαρτζικλης Διονύσης 3)Παντελιδης Ίκαρος 4)Σιδηροπουλος Παναγιώτης 5)Ταραμονλης Σταύρος. (ΑΣΕΑΒ)
Έφηβοι
1)Κεχαγιας Σίμων 2)Τσιαλτζουδης Δημήτρης (ΑΣΕΑΒ)

Στο τουρνουά συμμετείχαν και τρεις Βεροιώτες αθλητές που φέτος παίζουν με τα χρώματα άλλων ομάδων καθώς είναι με δανεισμό.
Έφηβοι
1)Αλμπανακης Κων/νος (Ολυμπιακος Πειραιως) 2)Λυκοστρατης Κων/νος (Ταύρος Αττικής)
Νέοι Άνδρες
Τσιαλτζούδης Ευάγγελος (ΧΑΝΘ)

Στην κατηγορία Νέων Ανδρών ο Βεροιώτης αθλητής Τσιαλτζουδης Ευάγγελος κατέκτησε την τρίτη θέση παίζοντας με την ομάδα της ΧΑΝΘ ενώ στους παμπαιδες ο Καραμούτης Ανδρέας κατέκτησε την τέταρτη θέση. 

Ο Προπονητής των ομάδων Τσιαλτζουδης Γιώργος δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία των αθλητών καθώς έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Κατάφεραν να διακριθούν και να περάσουν μπροστά. Η σκληρή δουλειά των αθλητών και οι θυσίες τους για το άθλημα έχουν αρχίσει να ανταμείβονται».