Ικανοποιητική η εμφάνιση των αθλητριών του Α.Ο. Αλέξανδρου Βέροιας στο Κύπελλο Ελπίδων

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του Α.Ο. Αλέξανδρου Βέροιας, Βαρβέρη Αναστασία και Μίλη Μαρία-Ελένη, στο Κύπελλο Ελπίδων στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Τα κορίτσια του Αλέξανδρου που εκπροσώπησαν την πόλη της Βέροιας στον αγώνα, αφού βρίσκονται ανάμεσα στις 30 καλύτερες κορασίδες της Ελλάδας (με έτος γεννήσεως το 2004), αγωνίστηκαν και στα τέσσερα όργανα (σχοινί, στεφάνι, μπάλα, κορύνες).

Η προπονήτριά τους, κ. Ατανάσοβα-Τούφα Μαργαρίτα δήλωσε «Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των δύο αθλητριών μας στο κύπελλο ελπίδων, παρ’ όλα τα μικρολάθη και τις ατυχίες τους. Οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν για τα προγράμματά τους και τις χορογραφίες τους είναι καλές και αυτό είναι ένα σημαντικό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει σε επόμενους αγώνες. Ας μην ξεχνάμε ότι για φέτος, ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας. Με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως προς τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και τις λίγες ώρες προπόνησης, τα κορίτσια έδωσαν πολύ καλά δείγματα και είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια».