Νέα του ΕΟΣ Νάουσας

ralli sofia

Στα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος αλπικού σκι στις 30-31 Ιανουαρίου 2016.
Στη κατηγορία παίδων-κορασίδων 2 στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ο Ζωγράφος Εμμανουήλ κέρδισε παρά τις δυσκολίες το αργυρό μετάλλιο δείχνοντας τη δυναμική του και στην ίδια κατηγορία η Πασχάλη Αλεξάνδρα κατάφερε να κερδίσει την έκτη θέση.

 

Η Αλεξάνδρα βελτίωσε την απόδοση της στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση.

Στη κατηγορία παίδων-κορασίδων 1 η Μουδιώτη Μαρία Ακριβή στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατέλαβε την τέταρτη θέση και στην ίδια κατηγορία στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης η Τρούπκου Ευανθία Κατερίνα κατέκτησε την πέμπτη θέση δείχνοντας τις δυνατότητες τους αφού έκαναν το ντεμπούτο τους σε μια καινούρια κατηγορία με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Με θετικές εντυπώσεις συνεχίστηκε η προσπάθεια των αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας στους διεθνείς αγώνες που διεξήχθησαν Borovets Ιανουαρίου 2016.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης η Σοφία Ράλλη κατέκτησε την τέταρτη θέση ενώ η Αναστασία Μάντσιου την όγδοη θέση αντίστοιχα.

Στους άντρες ο Θανάσης Κατσάνης πλασαρίστηκε στην δέκατη τρίτη θέση και ο Βασίλης Μάντσιος στην στη δέκατη έβδομη αντίστοιχα.

Στην τεχνική κατάβαση επανήλθε δυναμικά η Σοφία Ράλλη κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο δείχνοντας τη δυναμική της ως αθλήτρια.

Εξαιρετική η προσπάθεια της Αναστασίας Μάντσιου στην έβδομη θέση και του Βασίλη Μάντσιου στην δέκατη θέση.

Καλή συνέχεια και επιτυχίες στους αγώνες που έρχονται!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες που διεξήχθηκαν στο Παμπόροβο στις 28-29Ιανουαρίου.Εξαιρετική η Σοφία Ράλλη για άλλη μια φορά μας εξέπληξε ευχάριστα ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. Ικανοποιητική και η εμφάνιση των υπόλοιπων αθλητών, της Αναστασίας Μάντσιου που κατέκτησε την ενδέκατη θέση και του Βασίλη Μάντσιου που πήρε την δέκατη όγδοη θέση αντίστοιχα.

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης η Σοφία τα πήγε εξίσου καλά κερδίζοντας την τέταρτη θέση,η Αναστασία αν και νεάνιδα ακόμη κατάφερε να πλασαριστεί στη δέκατη θέση,ο Θανάσης Κατσάνης κέρδισε την όγδοη θέση, και ο Βασίλης τον ακολούθησε στην δέκατη έκτη θέση.