Διακρίσεις του ΑΠΣ Φίλιππος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Με 2 χρυσά μετάλλια και μια 4η Θέση επέστρεψαν οι αθλητές-τριες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στη Βέροια χθες από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 28-29/11 στο Ε.Γ.Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

“Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η αγωνιστική σεζόν για την αγωνιστική ομάδα Ακροβατικής Γυμναστικής του συλλόγου μας. Οι μικροί ακροβάτες μας μετά από ένα χρόνο εντατικών προπονήσεων συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για 2η φορά φανερά βελτιωμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο. Παρ' όλο που ηλικιακά ακόμα ήταν από τους μικρότερους αθλητές-τριες που συμμετείχαν εκτέλεση των προγραμμάτων τους έγινε με τόση ακρίβεια που κέρδισε εκτός από τις διακρίσεις τους και το θαυμασμό όλων των θεατών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Tριάδα γυναικών ε΄ κατηγορίας 1η θέση οι αθλήτριες μας :
Κεφάλα Νεφέλη, Ναβροζίδου Ραφαηλία και Σαατίδου Αγγελική

Δυάδα γυναικών ε΄κατηγορίας 4η θέση οι αθλήτριες μας:
Καλαιτζή Σταυρούλα και για πρώτη φορά στο αγωνιστικό ταπί η μικρή μας Παλάσκα Μαρία

Μεικτό ζευγάρι ε΄ κατηγορίας 1η θέση:
Ντέλλας Γιώργος και Βοργιατζίδου Ελένη

Η καλή δουλειά των προπονητριών Έλσα Παπαδοπούλου και Αναστασία Χατζηκωστή φάνηκε πρώτα στην παρουσία των αθλητών-τριών στο αγωνιστικό ταπί και έπειτα από τα αποτελέσματα τους. Όλα τέλεια μελετημένα από τη μεριά τους με πολύ αγώνα κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα ψηλά παρ' όλο που οι συνθήκες της προπόνησης είναι ακατάλληλες και πολύ πολύ δύσκολες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια όλων των αθλητών-τριών, προπονητριών και γονιών”, αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.