Νέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Alexandros Ε3 Propadiko

Έντονη η αγωνιστική δραστηριότητα των μικρών αθλητών τένις το προηγούμενο σαββατοκύριακο, καθώς στις 3 και 4 Οκτωβρίου έλαβαν χώρα στη Νάουσα το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Ε3) και το 10ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους μικρούς αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων (αγωνιστικό, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο)!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας έδωσε δυναμικά το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση, με τη συμμετοχή 26 αθλητών που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Alexandros Ε3 Propadiko1

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Γεωργοπούλου Ναταλία, η οποία στην κατηγορία Κ12 κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον. Στην 8άδα των κατηγοριών τους κατάφεραν να μπουν οι Ανανιάδης Μιχάλης (Α14), Γεωργόπουλος Γιάννης (Α12) και Λούκα Βιργινία (Κ14) ενώ ο Δεληγιάννης Λευτέρης έπαιξε πολύ καλά στην πρώτη του συμμετοχή σε αγωνιστικό τουρνουά. Δυστυχώς, δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών στην κατηγορία Α16 και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι κορυφαίοι αθλητές του Ομίλου και της Γ' Ένωσης, Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ, Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον και Τρίκκας-Ψωμάς Νίκος.

Alexandros Ε3 Propadiko2

Η συμμετοχή και στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Πιο συγκεκριμένα:

Στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν: Νιώπας Αντώνης, Νιώπα Ιωάννα, Μαϊόβης Γιώργος, Μαϊόβη Μάρθα, Μαριά-Τάνια Κουκουλομάτη, Κελεπούρης Αντώνης.

Στο πορτοκαλί επίπεδο αγωνίστηκαν: Μπαρμπαρούσης Γιάννης, Απαζίδου Αγγέλα, Βόλτης Αντώνης, Δέλιος Βασίλης, Νέγκας Χαράλαμπος, Παπαχρυσάνθου Χάρης, Αθανασιάδου Ευθαλία, Πετρίδου Δήμητρα.

Στο πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν: Μανωλοπούλου Ανθή, Ζαμάνη Ελένη, Χοχλιούρος Κωνσταντίνος, Ανανιάδου Δανάη.

Οι ομάδες στο Προπαιδικό Τουρνουά εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, και κυρίως η ομάδα του πράσινου επιπέδου που σημείωσε και το απόλυτο των νικών.

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ομίλου, Σταύρος Κουκουλομάτης, καθώς όπως ανέφερε είναι πλέον εμφανής η δουλειά που έχει γίνει, και τόνισε πως στο μέλλον περιμένει ακόμη περισσότερα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς επίσης να ευχαριστήσουν και τους γονείς για την υποστήριξη και τον αγώνα από μεριάς τους!

Πηγή: http://oaav-tennis.gr/