Κέρδισαν στην Έδεσσα οι Κορασίδες του Ποσειδώνα

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε σήμερα στην Εδεσσα η ομάδα των κορασίδων του Ποσειδώνα. Εμφανώς καλύτερη ομάδα, με παίκτριες με περισσότερα προσόντα και ικανότητες, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την ομάδα της Εδεσσαικής με 0-3 σετ. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τα κορίτσια της Βέροιας και έδωσε την ευκαρία στον προπονητή να δοκιμάσει όλα τα κορίτσια και πιθανά σχήματα. Τα σετ 09-25, 09-25 και 14-25.

Από τον Ποσειδώνα διακρίθηκαν οι Τσαουσοπούλου, Ντακοπούλου, Τσιόγκα και Κρομμύδα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κυριαζάκη Λίλα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Τσαουσοπούλου Ξένια, Κρομμύδα Κατερίνα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Πατσιαβού Β., Γεπτίδου Αυγή(libero), Πελάγου Β., Μόσχου Σ., Κοντοπούλου Μαρία, Ζησιού Δέσποινα, Τζιβάρα Μ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ποσειδώνα Βέροιας κ. Στέργιος Λουκάς, δήλωσε: Με την ευκαρία της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς, εύχομαι στα κορίτσια μας καλή αρχή στο βόλλει και καλή πρόοδο στις σπουδές τους. Σήμερα η ομάδα μας έδειξε υπεροχή και επικράτησε δίκαια, όμως θα έρθουν και δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που ασχολούνται με το βόλλει καλή χρονιά με υγεία!!!