Τα σχολεία τελειώνουν, το Summer Athletes Camp 2015 ξεκινάει

iev summer-camp2015

Το σχολείο τελειώνει. Όμως το Summer Athletes Camp 2015 των Iδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας ξεκινάει και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στα παιδιά.

Σε συνεργασία με τον ΑΣ Νηρέας Βέροιας, το κολυμβητήριο Aqua Space και την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας, προγραμματίζονται εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες που βοηθούν κάθε παιδί να αναπτύξει τις σωματικές και τις διανοητικές του ικανότητες, απολαμβάνοντας ένα καλοκαίρι γεμάτο δημιουργία και δράση!

Το Summer Athletes Camp 2015 στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» θα ξεκινήσει φέτος από 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Ιουλίου και μπορούν να πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια από 3 έως 14 χρονών. Οι εκπαιδευτικές, αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις γίνονται από άριστους και έμπειρους καθηγητές, προπονητές και συνεργάτες του Summer Athletes Camp που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά, έτσι ώστε να περάσουν δημιουργικά τις μέρες του καλοκαιριού.

Οι δραστηριότητες του Summer Athletes Camp πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας που πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και μέσα σ΄ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, που κάνουν ευχάριστη την διαμονή των παιδιών.

Περιλαμβάνουν 8 γήπεδα 5χ5 (7 χόρτο 1 πλαστικό), 3 γήπεδα 8χ8 (χόρτο), 2 γήπεδα 11χ11 (χόρτο), 2 γήπεδα μπάσκετ, 2 γήπεδα χάνμπολ, 2 γήπεδα βόλεϊ, 1 κλειστό κολυμβητήριο, 2 αίθουσες γυμναστικής, 2 αίθουσες προβολών, 2 αίθουσες Η/Υ (40 θέσεων), 3 γήπεδα Badminton, 1 εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα και δηλώστε συμμετοχή
Στο τηλέφωνο 23310 75490 – www.iev.gr 
1ο χλμ Βέροιας-Άμμου