Οι Βεροιώτισσες Χατζηαγαπίδου, Μούρνου στην Ορμή Πάτρας

Tην τερματοφύλακα Ελένη Χατζηαγαπίδου, 22 ετών, 174cm, απέκτησε η Ορμή Λουξ. Η νεαρή τερματοφύλακας, η οποία είχε σταματήσει να αγωνίζεται λόγω σπουδών, ξεκίνησε την καριέρα της στην Καλλιθέα Βέροιας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό Κοζάνης.
Η Ελένη Χατζηαγαπίδου δήλωσε: «Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομαδα, την ''ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ'', γνωστή στο πανελλήνιο για τη μεγάλη της ιστορία στο χώρο του χάντμπολ και συγχρόνως να εκφράσω τη δέσμευσή μου, ότι οι ελπίδες σας είναι χρέος μου να ανταποκριθώ πλήρως στους υψηλούς στόχους της ομάδας».

Στην Πάτρα επέστρεψε και η επίσης Βεροιώτισσα Λένα Μούρνου, μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες της γενιάς της στην Ελλάδα. Η MVP του Ελληνικού Πρωταθλήματος 2012-2013 με τη φανέλα της Ορμής Λουξ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ορμή Λουξ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πετυχαίνοντας τους στόχους που θα θέσουμε".