Στην επόμενη φάση του σχολικού τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Νάουσας

Στην επόμενη φάση του Σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ Ελλάδας πέρασαν τα κορίτσια από το 2ο Λύκειο Νάουσας. Τα κορίτσια του 2ου Λυκείου αφού ήταν η μόνη ομάδα του νομού που κατέβασε ομάδα στο γυναικείο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ είχε περάσει αυτόματα από την πρώτη φάση με αποτέλεσμα στις διασταυρώσεις να αντιμετωπίζει το Λύκειο των Σερρών.

Το μεταξύ τους ματς διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο που αυτό ήταν στο Φιλίππειο Βέροιας. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα κορίτσια του Λυκείου τα οποία απαρτίζονται από κορίτσια της ομάδας του χάντμπολ του Ζαφειράκη στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν αρκετά δυναμικά αλλά η μεγάλη αγωνιστική αποχή που έχουν έδωσε στην πολύ δυνατή αντίπαλο την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στο σκορ και το παιχνίδι να κοντράρεται στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας εμφανώς πιο απελευθερωρομένα από το άγχος κατάφεραν με πολύ δυνατές άμυνες αλλά και αποτελεσματικές επιθέσεις να φτάσουν στην νίκη με σκορ 17-9. Πολύ σημαντική διάκριση για το γυναικείο χάντμπολ της Νάοθσας καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας του Ζαφειράκη να ανασυγκροτήσουν το γυναικείο τμήμα της ομάδας για να έχουν και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Η αποστολή του Λυκείου:(Παναγιωτίδης Δ.) Πλιάτσικα Π. Ροδοβιτου Μ. Μακρή Ε. Λαζαρου Β. Δασκαλακη Ε. Παπουτσή Γ. Δημουλα Ε. Αμπαρη Μ. Λουκά Ε.