Logo

Αποχωρούν από την γυναικεία ομάδα του Φιλίππου οι Πρωτογέρης, Γιούπης

Την αποχώρησή τους από την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας έκαναν γνωστή με επιστολή τους οι προπονητές Γιώργος Γιούπης και Τάσος Πρωτογέρης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό την παραίτησή μας από την γυναικεία ομάδα του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, έστω κι αν δεν μας την ζήτησε κανείς. Πέρασαν ήδη 40 μέρες από την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου της ομάδας μας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο αυτής στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Παρόλα αυτά ούτε ένας επικεφαλής του γυναικείου τμήματος δεν επικοινώνησε μαζί μας για οποιοδήποτε λόγο ή για να μας ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι για την καινούργια χρονιά.

Επειδή έχουμε μάθει τόσα χρόνια να λειτουργούμε έστω και με την στοιχειώδη οργάνωση στο τμήμα μας, αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από την ομάδα που με τόσο κόπο και αφιέρωση χρόνου προσπαθήσαμε να χτίσουμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά τις παίκτριές μας, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες για την καθημερινή τους προσπάθεια, τον έφορό μας και τους γονείς των κοριτσιών, που ήταν οι πραγματικοί χορηγοί αυτής της ομάδας.

Τέλος την διοίκηση που μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε αυτήν την μεγάλη ομάδα ως προπονητές, μετά την 11χρονη πορείας μας ως παίκτες.

Ο Φίλιππος για εμάς που έχουμε ζήσει το πραγματικό του μεγαλείο, είναι παραπάνω από πρόσωπα και καταστάσεις και αυτοί που βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οι καλύτεροι. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb