Στη Βέροια η προετοιμασία των Εθνικών Παμπαίδων και Παίδων

H Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ (Βέροια, 22-27 Απριλίου 2016) «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιείται πιστά ο προγραμματισμός που αφορά την χορηγική υποστήριξη των Εθνικών μας Ομάδων Παμπαίδων Α' και Παίδων σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, αντίστοιχα.

Η πρώτη δράση αφορούσε τα έξοδα μεταφοράς 80 αθλητών, προπονητών για την πραγματοποίηση του 1ου Πανελληνίου Διακλιμακιακού καμπ Παίδων- Παμπαίδων Α' στην Προσοτσάνη Δράμας, το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου 2015.

Η δεύτερη δράση αφορούσε την προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων Α' στη Βέροια το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2015.

Η τρίτη δράση ήταν η δωρεάν συμμετοχή της Εθνικής Παμπαίδων Α' (18 αθλητές, 3 προπονητές) στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά του Μπρτσκό «Lokomotiva Cup 2015» μαζί με άλλες 39 ομάδες από τις Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία, το διάστημα 17-21 Δεκεμβρίου 2015.

Η τέταρτη δράση σχετίζεται με την προετοιμασία των Εθνικών μας συγκροτημάτων Παίδων και Παμπαίδων Α', αφού ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανέλαβε όλα τα έξοδα διαμονής- διατροφής, ιματισμού και μεταφοράς (για τους αθλητές από Αθήνα) στη Βέροια, ώστε να πραγματοποιηθεί κοινό τριήμερο καμπ το διάστημα 11-13 Μαρτίου 2016.

Για την Εθνική Παίδων μάλιστα θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα για την δωρεάν συμμετοχή της στο 4ο Διεθνές Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στη Βέροια το διάστημα 22-27 Απριλίου 2016 -με αντιπάλους Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία, Ισραήλ και Κύπρο- που θα αποτελέσει την 5η δράση πάνω στην χορηγική υποστήριξη των Εθνικών Αναπτυξιακών Ομάδων.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» συνεχίζει να επενδύει στο χάντμπολ και να είναι ισχυρός σύμμαχος και συμπαραστάτης στην ανάπτυξη του αθλήματος.