Logo

Σανίκης, Σαμαράς και Χαλκίδης θα μιλήσουν με τους παμπαίδες του Danaon Cup

hanth veroia34

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της οργανωτικής επιτροπής του Danaon Cup και του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Εφήβων και προπονητή της ομάδας του Διομήδη Δημήτρη Δημητρούλια, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στις 20.30 στον πολυχώρο "Φουγάρο" στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα η ιδέα έχει την ονομασία "Show me the way" και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στην διοργάνωση του Danaon Cup, δίνοντας τους την δυνατότητα να έχουν τετ α τετ συνομιλία με τρεις κορυφαίες και εμβληματικές φυσιογνωμίες του Ελληνικού Handball: τον Γιώργο Χαλκίδη, τον Νίκο Σαμαρά και τον Γρηγόρη Σανίκη.

Και οι τρεις τους θα είναι παρόντες από αύριο και μέχρι τη λήξη του τουρνουά στην Αργολίδα, κάνοντας πρεμιέρα με την πρότυπη αυτή συνομιλία με τους αθλητές, "δείχνοντάς τους τον δρόμο" προς την επιτυχία που και οι ίδιοι έχουν διαχρονικά διαγράψει.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του "Φουγάρου" οι αθλητές θα μπορούν να ρωτήσουν οτιδήποτε τους τρεις παίκτες, μαθαίνοντας από τους ίδιους τα μυστικά του handball, τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας ολοκληρωμένος αθλητής, καθώς και να μοιραστούν μαζί τους εμπειρίες και προβληματισμούς.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την πραγμάτωση της πρότυπης αυτής ιδέας και δη στην περιοχή της Αργολίδας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb