Logo

Ο Γρηγόρης Σανίκης στο τουρνουά Danaon Cup

hanth veroia34

Στο τουρνουά Danaon Cup 2015, στο Άργος θα βρεθεί ο ίντερ του Φιλίππου Γρηγόρης Σανίκης. Ο «Τζο» του Ελληνικού handball αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής, θα δώσει το παρόν και θα βρεθεί κοντά στους μικρούς αθλητές κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Γρηγόρης είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία του Ελληνικού Handball και ίσως το ποιοτικότερο αριστερό ίντερ στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα. Στα 35 του χρόνια του έχει μεταξύ άλλων 142 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών, μια 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας, ενώ το μεγαλύτερο του παράσημο είναι η εννιάχρονη Ευρωπαική του καριέρα στη Γερμανία (Kronau και Melsungen) αγωνιζόμενος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Budesliga. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Φίλιππο Βέροιας και την ΑΕΚ με εξαιρετικές επιδόσεις και έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδας (Double με τον Φίλιππο το 2003 και Κύπελλο με την ΑΕΚ το 2013).

Η παρουσία του δίνει επιπλέον κύρος στο Danaon Cup και σίγουρα οι συμβουλές του, οι οδηγίες του αλλά και η εμπειρία του θα είναι χρήσιμα εφόδια για τους μικρούς αθλητές.

Ο Γρηγόρης δήλωσε για την επερχόμενη παρουσία του στην Αργολίδα: " Οι συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις λειτουργούν ως εφαλτήριο για την περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος, το οποίο υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες, μπορεί να εξελιχθεί κατά την γνώμη μου μόνο εκ των έσω, με ανάλογη δραστηριοποίηση και συσπείρωση των σωματείων και προβολή του αθλήματος πρώτα τμηματικά, από πόλη σε πόλη και στην συνέχεια συνολικά σαν ενιαίο προϊόν. Ο Διομήδης Άργους είναι ένας σύλλογος που σε αυτόν τον τομέα πρωτοστατεί και υιοθετεί τα σωστά πρότυπα λειτουργίας ενός οργανισμού με συνέπεια, επαγγελματισμό και όραμα. Από την μεριά μου, ως αθλητής και ως άνθρωπος, επικροτώ και θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίζω εμπράκτως, όταν και όποτε μου ζητηθεί ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις, οι οποίες προάγουν και ευεργετούν ουσιαστικά το άθλημα το οποίο υπηρετώ τα τελευταία 20 χρόνια."

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb