Logo

Σε τουρνουά στην Πάτρα οι Παμπαίδες Β' του Φιλίππου

filippos pampaidesb

Το Σάββατο το πρωί αναχωρεί για την Πάτρα η ομάδα χάντμπολ των Παμπαίδων Β του Φιλίππου για να συμμετέχει στο τουρνουά ΛΟΥΞ CUP. Η ομάδα του Ντέλλα Αποστόλη με βοηθό τον Παπαδόπουλο Αλέκο θα κατεβάσει στην Πάτρα 17 παίκτες. Το τελευταίο διάστημα η προετοιμασία της ομάδας γίνεται σε υψηλούς ρυθμούς με στόχο τη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό και η συμμετοχή της ομάδας στα τουρνουά της Προσοτσάνης τον Απρίλιο, της Θεσσαλονίκης πριν από λίγες μέρες μαζί με τα πολλά φιλικά που έχει δώσει δείχνουν την ετοιμότητά της.

Τα τελευταία προβλήματα μικροτραυματισμών αποτελούν παρελθόν και η ομάδα δηλώνει πανέτοιμη. Η ομάδα θα διαμένει σε ξενοδοχείο του Ρίο και θα αγωνίζεται στο Πανεπιστημιακό και στο Τόφαλος. Ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το πρωί της Κυριακής στις 10 η ώρα με αντίπαλο το Φαίακα Κέρκυρας. Συμμετέχει σε όμιλο πέντε ομάδων μαζί με τον ΠΑΟΚ, το Φαίακα Κέρκυρας, το Δούκα, και τον Α.Ο. Πολιτείας από Αθήνα. Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα πειθαρχημένο σύνολο, να συνεχίσει την καλή παράδοση του Φιλίππου στα ηλικιακά και τα παιδιά να γυρίσουν υγειή όπως και θα αναχωρήσουν.

Κλείνει λοιπόν η διετής παρουσία της ομάδας σε αυτή την κατηγορία με τη συμμετοχή της στην Τελική Φάση της Πάτρας και τον Σεπτέμβριο τα παιδιά αλλάζουν κατηγορία, σχέδια και όνειρα αφού θα αγωνίζονται πλέον ως Παμπαίδες Α, ένα σκαλοπάτι πριν την κορυφαία κατηγορία των ηλικιακών στους Παίδες. Τα παιδιά και οι προπονητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα του Φιλίππου, τους γονείς τους και όσους όλους τον τελευταίο καιρό είναι κοντά τους.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb