Δυο νίκες για την ΓΕΒ στο κυριακάτικο τουρνουά προετοιμασίας

gev

Η Γ.Ε.Β. 2011 διοργάνωσε φιλικό τουρνουά προετοιμασίας την Κυριακή 28/9/2014 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο. Στο τουρνουά συμμετείχαν η Γ.Ε.Β.2011, ο Πρωτέας Άρτας και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου. Οι τρείς ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών Χάντμπολ με τις ομάδες Γ.Ε.Β. 2011 και  Πρωτέα Άρτας στον Βόρειο Όμιλο και τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου στο Νότιο Όμιλο.

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Β. 2011 - ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ με νικήτρια την ομάδα της Γ.Ε.Β. 2011, μετά ακολούθησε το παιχνίδι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ όπου στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Βόλου κέρδισε τον Πρωτέα λόγω κούρασης και λαθών των παιχτών της κυρίως στην επίθεση. Το τουρνουά έκλεισε με το τελευταίο παιχνίδι  Γ.Ε.Β. 2011 – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ με την ομάδα της Βέροιας να δείχνει την εμπειρία της και να φτάνει άνετα στη νίκη.

Οι τρεις προπονητές Κώστας Τούτσης (Γ.Ε.Β.2011), Γιάννης Τσιάπας (Κένταυρος Αγρίας) και Κύρος Σαράφης (Πρωτέας) χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες τους και δοκίμασαν διάφορα συστήματα σε άμυνα και επίθεση καθώς στις 18 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. 

Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών ήταν τα εξής:

  • Γ.Ε.Β.2011 – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ : 20 - 18
  • ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ : 18 - 20
  • Γ.Ε.Β.2011 – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ : 22 - 15

Η διοίκηση της ΓΕΒ 2011 θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δυο συλλόγους και τους προπονητές τους, για την τιμή που έκαναν και δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και εύχεται στο μέλλον να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και συνεργασία μεταξύ των τριών συλλόγων. Επίσης, ευχαριστεί και το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Βέροιας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για την ομάδα.