Γραμματικόπουλος: "Πιέσεις να μην παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ δέχονται Νικολαΐδης και Καραγκιοζόπουλος"

Θέμα με το αν παίξουν ή όχι κόντρα στον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Φιλίππου Νικολαΐδης και Καραγκιοζόπουλος, που είναι με υποσχετική από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προέκυψε πριν το μεταξύ τους ματς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μην παίξουν οι δυο αθλητές διότι παραχωρήθηκαν με την συμφωνία να μην παίξουν κόντρα στον "Δικέφαλο".

Σε ανάρτησή του ο τεχνικός του Φιλίππος Ηλίας Γραμματικόπουλος αναφέρει:

"Είναι λυπηρό οι δανεικοί αθλητές του ΠΑΟΚ που παίζουν στον Φίλιππο, να δέχονται ουσιαστικά "bulling" από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ βάσει προηγούμενης άτυπης προφορικής συμφωνίας (?!?), να μην παίξουν στον μεταξύ μας αγώνα!!

Οι δυο βασικοί και καλύτεροι αθλητές του Φιλίππου αυτή τη στιγμή, Καραγκιοζόπουλος και Νικολαίδης, με ψυχολογική πίεση και απειλές για την επόμενη χρονιά από πλευράς παράγοντα ή παραγόντων του ΠΑΟΚ, δεν τους επιτρέπουν να αγωνιστούν και έτσι δεν θα μπορούν να αποδείξουν την αγωνιστική τους αξία!

Είναι λυπηρό φαινόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο από πλευράς διοικητικών παραγόντων, και δεν τιμά καθόλου τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρέτησα στα δύσκολα χρόνια του με όλη μου την ψυχή και ως πρώτος αρχηγός του στο handball, και φυσικά έπαιζα πάντα αντίπαλος του Φιλίππου !!

Δεν νομίζω ότι αρμόζει στους ηθικούς και δεοντολογικούς κανόνες, ούτε στο "ευ-αγωνίζεσαι" και στην αθλητική αλληλεγγύη!!

Επίσης δεν πιστεύω ότι φοβήθηκαν τον Φίλιππο τόσο πολύ αγωνιστικά, άλλωστε η πορεία του έχει προδιαγραφεί εδώ και καιρό, και ουσιαστικά τώρα που γίνεται προσπάθεια αναδιοργάνωσης διοικητικής, είναι λυπηρό κάποιος/οι παράγοντες χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ με την τεράστια ιστορία του να προκαλεί/ουν αρνητικά συναισθήματα στα δικά τους παιδιά!! Ας αφήσουμε τα παιχνίδια να γίνονται εντός γηπέδων!!".