Δεν θα παίξει στο Λουτράκι ο Δεληγιάννης

filippos kilkis

Ξεκινάει το Σάββατο ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος στην Α1 των ανδρών. Ο Φίλιππος που προπονήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα ταξιδέψει στο Λουτράκι για το ματς με τον τοπικό Ποσειδώνα. Ο τεχνικός της Βεροιώτικης ομάδας άφησε στην Βέροια τον τραυματία Μάντζο και τους ανέτοιμους Βασιάδη, Ζευγαρόπουλο ενώ είδε τον Δεληγιάννη να νιώθει ενοχλήσεις στην γάμπα, στο ματς κυπέλλου με τον Δούκα, και να τίθεται εκτός πλάνων. Ο Δεληγιάννης ένιωσε ένα τράβηγμα και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη θλάση.

Όσον αφορά το ματς, και οι δύο ομάδες προέρχονται μεσοβδόμαδα από πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τους Βεροιώτες να κερδίζουν εκτός έδρας τον Δούκα. Μάλιστα ο Φίλιππος προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί, προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα το διήμερο για να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτό το ματς. Ο Ποσειδώνας μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ωστόσο κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και έχασε στο φινάλε. Επίσης παρότι η προϊστορία περιλαμβάνει μόλις δύο ομάδες σε επίπεδο Α1 Ανδρών ο Ποσειδώνας κρατάει το αήττητο κόντρα στον Φίλιππο με μία νίκη και μία ισοπαλία.

«Αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο παιχνίδι που έχουμε σχεδιάσει. Ο Ποσειδώνας είναι δυνατός στην έδρα του. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, ίσως το πλεονέκτημα το έχει ο αντίπαλος, λόγω έδρας», είπε ο τεχνικός του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/12/2014
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- stoiximan.gr ΠΑΟΚ (Τσάκωνας- Τσάμος, Μίγκας)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Φίλιππος Βέροιας (Ανταλής- Κουτσός, Κυριακούλιας)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΓΑΣ Κιλκίς (Καραπάνος- Δημάκης, Νικολίτσας)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΧΑΝΘ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Δράμα 1986 (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/2014
ΔΓ Βύρωνα 16:00, Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κυριακούλιας)