Στη Νίκαια την Κυριακή ο Φίλιππος

Εκτός έδρας παιχνίδι στη Νίκαια θα δώσει την Κυριακή ο Φίλιππος. Είναι μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και θα αρχίσει στις 5μμ. Είναι ένα ματς με αυξημένο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. 

Οι Βεροιώτες αναμένεται να έχουν στη σύνθεση τους τον Σέρβο περιφερειακό Νταβόρ Τάσκοβιτς που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενώ εδώ και κάποια ματς έχει κάτω από τα δοκάρια τον Σέρβο τερματοφύλακα Πόποβιτς.

Εκτός για τον Άρη είναι οι τραυματίες Χαρμπής και Χρηματόπουλος

Σχολιάζοντας το ματς, ο Τάκης Μελετάκος, προπονητής του Άρη Νικαίας σημείωσε:  «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο Φίλιππος δείχνει καλό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και πιστεύουμε στη νίκη».

Ο τεχνικός του Φιλίππου Ευθύμης Πιπελίδης σημείωσε: «Είναι ένα ντέρμπι, έχουμε τους ίδιους στόχους. Μέσα στην έδρα του ο Άρης δυσκολεύει όλες τις ομάδες, το αποδεικνύει η νίκη του με Διομήδη, αλλά και η εικόνα του με Δούκα και ΧΑΝΘ. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, όποια ομάδα είναι πιο πειθαρχημένη, θα κερδίσει».