Φίλιππος: Μπήκε στην τετράδα αλλά η γκρίνια στην κερκίδα καλά κρατεί (φωτορεπορτάζ)

filippos fivos dragolas

Στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει από το Σάββατο ο Φίλιππος. Μετά τη νίκη επί του Φοίβου, οι Βεροιώτες βρέθηκαν στην τέταρτη θέση και έδειξαν ότι έχουν αλλάξει πλέον επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, η Βεροιώτικη ομάδα ταλαιπωρούνταν στις τελευταίες θέσεις και πάλευε με νύχια και με δόντια να σωθεί.

Παρά το αλλαγμένο φετινό πρόσωπο, υπάρχει γκρίνια στην κερκίδα. Γκρίνια για το αν παίζει ο 'Αλφα ή ο Βήτα σε βαθμό τέτοιο που σου δίνει την εντύπωση ότι κάποιοι στεναχωρέθηκαν χθες που κέρδισε η ομάδα. Η ομάδα θέλει υποστήριξη και όχι γκρίνιες.

Και στο ματς του Σαββάτου, το γήπεδο του Φιλίππου ήταν γεμάτο. Το Βεροιώτικο κοινό, που αγαπά το άθλημα, γεμίζει την κεντρική σάλα του γυμναστηρίου και στηρίζει την προσπάθεια των παικτών.

Στην κερκίδα για άλλο ένα ματς ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας. 

Δυο πρώην παίκτες του βρήκε αντιπάλους ο Φίλιππος. Τόσο ο Κότσυφας όσο και ο Ναουμίδης φόρεσαν την φανέλα του Φιλίππου στο παρελθόν.

Από γήπεδο σε γήπεδο ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μπάσκετ στο Μακροχώρι, μετέβη στο Φιλίππειο για το ματς χάντμπολ.

Αγωνιστικά, ο Φίλιππος δεν ήταν καλός όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του Χρήστος Τζουβάρας. Με δυο λόγια, με συγκέντρωση στην άμυνα και μεγαλύτερη προσπάθεια η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.