Τέλος ο Τέο Παυλίδης από τον Φίλιππο

Ο Φίλιππος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Θόδωρο Παυλίδη. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

"Μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας, και ο επικεφαλής της επιτροπής χάντμπολ Άκης Τριανταφυλλίδης με τον Θόδωρο Παυλίδη, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών για το αντίθετο, λόγω προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων του κυρίου Παυλίδη!!

Η διοίκηση ως όφειλε περίμενε την επιστροφή του κυρίου Παυλίδη από τις θερινές του διακοπές έχοντας ως προτεραιότητα την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Παυλίδης ήταν ο προπονητής της ομάδας την σεζόν που μας πέρασε όντας επιλογή της προηγούμενης διοικούσας επιτροπής.

Ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας δήλωσε ότι ο Τέο Παυλίδης είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας, θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας!!!

Η διοίκηση του Φιλίππου θα ξεκινήσει αμέσως τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για την αντικατάσταση του κυρίου Παυλίδη".