Φίλιππος: Εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις της τρέχουσας χρήσης και αποχωρεί η Διοικούσα Επιτροπή του ανδρικού

Την απόφασή της να αποχωρήσει από την διοίκηση του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου, γνωστοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή. Σε συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης, έκαναν γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουν τη νέα περίοδο και υπογράμμισε ότι έχουν εξοφληθεί όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν. Δυο εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις εγχειρήσεις των δυο τραυματισμένων αθλητών (Μπαλτατζής, Γραμματικόπουλος), τα μέλη της Επιτροπής σημείωσαν ότι οι εγχειρήσεις θα γίνουν και θα καλυφθούν από την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Νίκος Νούλας, Πρόδρομος Σουβατζόγλου, Κώστας Νιόπας, Δημήτρης Μπαντής και Γιώργος Ξυλογιάννης. 

"Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που μας έδωσε την ευκαιρία να αναλάβουμε την ομάδα" σχολίασε ο Νίκος Νούλας και πρόσθεσε: "Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Αν δεν ήταν ο Τέο δεν θα υπήρχε η ομάδα. Πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του πρωταθλήματος". 

Ο κ. Νούλας είπε ακόμη ότι η ομάδα έχει έμψυχο υλικό στα τμήματα υποδομής και έχει και ιματισμό για να ξεκινήσει (δυο στολές και μια προπόνησης).

Αναφορικά με την απόφαση αποχώρησης, ο Νίκος Νούλας σχολίασε: "Πήραμε την απόφαση να μην συνεχίσουμε. Ο Ζιντάν μας έδωσε να καταλάβουμε γιατί δεν συνεχίζουμε. Πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις. Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια του χρήματος και του χρόνου να είμαι επικεφαλής μιας τέτοιας προσπάθειας. Τα γεύτηκα όλα και φεύγω γεμάτος. Από το τελευταίο γκολ που μας εξασφάλισε την παραμονή, μέχρι το νταμπλ".

Ο Δημήτρης Μπαντής από την πλευρά του, σημείωσε: "Θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Πέρσι, μας έφυγαν 9 αθλητές, οι 7 βασικοί και εμείς φέτος παίξαμε και με 16χρονα παιδιά. Είχαμε προβλήματα αλλά η ομάδα πορεύτηκε σωστά. Το μέλλον της ανήκει. Δεν θα συνεχίσω, φεύγω κι εγώ γεμάτος".

"Ήμασταν μια παρέα, μια ομάδα" πρόσθεσε ο Πρόδρομος Σουβατζόγλου και πρόσθεσε: "Ο Φίλιππος θέλει ενότητα. Έχει μεγάλους παράγοντες να προχωρήσουν την ομάδα".

Η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή, ευχαρίστησε τέλος τις εξής επιχειρήσεις για την βοήθεια (ειπώθηκε ότι υπάρχουν και άλλες που δεν επιθυμούν να γνωστοποιηθούν τα ονόματά τους):

Voltera

Τουριστική Ημαθίας

Έπιπλο Βορείου Ελλάδος

Tasty Fruit

Lexis

Γιάννης Τσαβδαρίδης

Γιώργο και Κώστα Γαβριηλίδη

Αφοι Καλλιαρίδη

Βενζινάδικο Αρχαγγέλου

Bruno Store

X6

Προ πο Θεοδοσίου

One Market