Στο Μακροχώρι το Φίλιππος - ΠΑΟΚ

filippos aek bantis

Στο Μακροχώρι θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Φίλιππο και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Α1 ανδρών. Το ματς θα αρχίσει στις 6μμ και θα ληφθούν έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Τα μέτρα που θα ληφθούν είναι:

Α. Η γηπεδούχος ομάδα να εκδώσει - σφραγίσει έως 500 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και των διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι την 07-11-2014 και να διαθέσει με μέριμνά της.

Β. Η προσέλευση φιλάθλων ΠΑΟΚ να γίνει μεμονωμένα, να εισέλθουν και καταλάβουν θέσεις στις διαθέσιμες κερκίδες του Δ.Α.Κ., μόνον εφόσον είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο.

Γ. Οι επίσημοι θα εισέλθουν και θα καταλάβουν θέσεις που θα τους υποδείξουν οι υπεύθυνοι διοργανώτριας αρχής. Η προσέλευση τους θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά μέσα.

Δ. Τυχόν ομαδικά κινούμενοι φίλαθλοι τοποθετηθούν στις υπάρχουσες κερκίδες σύμφωνα με οδηγίες Επικεφαλής αστυνομικών μέτρων.

Ε. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών και τα αυτοκίνητα των διαιτητών – παρατηρητών, μετά την αποβίβαση των μεταφερόμενων προσώπων έμπροσθεν των θυρών του γηπέδου, θα μεταβούν και θα σταθμεύσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα φρουρούμενα από αστυνομική δύναμη στον ειδικό χώρο στάθμευσης των ΚΤΕΛ Βέροιας.

ΣΤ. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε:

-Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε πανό ή πλακάτ με υβριστικό, αντεθνικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο καθώς και η εισαγωγή άλλων αντικειμένων που ο νόμος απαγορεύει (κροτίδες, βεγγαλικά, σιδηρά αντικείμενα κ.τ.λ.).

-Να απομακρυνθούν φίλαθλοι οι οποίοι δεν διαθέτουν εισιτήριο ή βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ζ. Με μέριμνα διοργανώτριας αρχής και Δήμου Βέροιας, να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου δύο (02) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η. Στα αποδυτήρια του Γηπέδου να παρευρίσκονται μόνο οι δικαιούμενοι από τους κανονισμούς και στον αγωνιστικό χώρο να εισέλθουν οι δικαιούμενοι και όσοι φέρουν σχετική κάρτα διαπίστευσης.

Επίσης, αστ/κοί ασφαλείας Ελληνικής Αστυνομίας για θέματα αρμοδιότητάς της κατά κρίση του Επικεφαλής μέτρων, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο διοργανώτριας αρχής.

Θ. Με μέριμνά διοργανώτριας αρχής και γηπεδούχου ομάδος, υπάρξει παρουσία ασθενοφόρου ΕΚΑΒ ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος στο γήπεδο. Επιπλέον, μεριμνήσει να μην υπάρχουν εντός και πέριξ του Γηπέδου αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τους φιλάθλους για την πρόκληση ζημιών ή βλαβών. Ακόμη, να παραμείνουν ανοικτές οι θύρες του γηπέδου που φιλοξενούν φιλάθλους και να διατηρηθούν ελεύθερες οι κλίμακες των κερκίδων του γηπέδου καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, για την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων λόγω εκτάκτων αναγκών. Να τοποθετηθεί προσωπικό ασφαλείας σε κάθε εσωτερική πόρτα η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κλειδωμένη πλην όμως να ευρίσκεται άτομο εφοδιασμένο με το κλειδί της εκάστοτε πόρτας που είναι στα κάθετα κιγκλιδώματα του γηπέδου, καθώς και σε κάθε άλλη εσωτερική πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, για την εκκένωση του γηπέδου ή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, εφόσον παραστεί ανάγκη.

I. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισητηρίου που θα κατέχουν.

IΑ. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευασθεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό.

ΙΒ. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο ΔΑΚ, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

ΙΓ. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της Ο.Χ.Ε. και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.