Η επιστροφή του "Τζο", η απουσία του "Δελή" και οι λύσεις από Μπαντή, "Στηβ" (σχόλια και φωτορεπορτάζ)

hanth veroia34

Στις νίκες επέστρεψε ο Φίλιππος το Σάββατο. Αντιμετώπισε έναν μαχητικό αντίπαλο αλλά πέρασε νικηφόρα από την ΧΑΝΘ. Οι Βεροιώτες, θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη πιο άνετα, αν οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν άφηναν το σκληρό παιχνίδι της ΧΑΝΘ.

Ματς με ιδιαιτέρότητα ήταν αυτό του Σαββάτου. Απέναντι στον Φίλιππο βρέθηκε ο Νίκος Μάντζος, ένας προπονητής που έχει γράψει την δική του ιστορία στην Βεροιώτικη ομάδα. Επίσης, ο Μάντζος γνωρίζει καλά τους περισσότερους παίκτες της Βεροιώτικης ομάδας και είχε καλά "διαβασμένη" την ομάδα του. Ανάμεσα στις ιδιαιτερότητες του ματς ήταν ότι ο τεχνικός της ΧΑΝΘ είχε απέναντι τον μεγάλο του γιο Ηλία ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε ως δανεικός στη ΧΑΝΘ.

Στο ματς της Θεσσαλονίκης είχαμε την επίσημη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, με την φανέλα του Φιλίππου, του Γρηγόρη Σανίκη. Ο έμπειρος διεθνής ίντερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη ΧΑΝΘ.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κώστας Δεληγιάννης. Ο Βεροιώτης ίντερ ταλαιπωρείται ακόμη και έμεινε εκτός αποστολής. Πάντως, το κενό του στην επιθετική γραμμή του Φιλίππου ήταν αισθητό.

Αν χρειαζόταν θα έπαιζε ο επίσης τραυματίας Δημήτρης Μπαντής. Τελικά χρειάστηκε και ο έμπειρος περιφερειακός μπήκε στο ματς και σημείωσε δυο πολύτιμα γκολ.

Σαν το παλιό κρασί ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Παραμένει ασταμάτητος επιθετικά και συνεχίζει να δίνει λύσεις. Επίσης, με την εμπειρία του δυο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ματς, έκανε το φάουλ (κάτι που δεν έγινε με το Κιλκίς) και δεν επέτρεψε στην ΧΑΝΘ να διεκδικήσει την ισοφάριση.

Περισσότερη ψυχραιμία χρειάζεται να δείχνουν οι παίκτες του Φιλίππου στα κρίσιμα σημεία. Στο φινάλε του ματς, οι Βεροιώτες ενώ έβγαλαν την άμυνα και απλά έπρεπε να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους για να πάρουν τη νίκη, υπέπεσαν σε λάθος που ευτυχώς δεν κόστισε.

Πολύ καλή ήταν η άμυνα του Φιλίππου. Μέχρι σήμερα ο Φίλιππος είχε αδυναμίες στην αμυντική του συμπεριφορά. Στην ΧΑΝΘ όμως κράτησε την αντίπαλο πολύ χαμηλά στο σκορ.