Logo

Το Σάββατο με Ολυμπιακό στο Μακροχώρι ο Φίλιππος

Τον Ολυμπιακό θα φιλοξενήσει στο προτελευταίο εντός έδρας φετινό παιχνίδι του ο Φίλιππος. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 6μμ, στο Μακροχώρι.

Αγωνιστικά, ο Φίλιππος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στόχος του είναι να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση σαν και αυτή του πρώτου γύρου στο Ρέντη και να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον πρωτοπόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός

Να διευρύνει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και διευρύνει το νικηφόρο του σερί, χάρη στο οποίο οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτη .

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Επιστρέφουν και κάποια γνωστά πρόσωπα στη Βέροια όπως ο Γρηγόρης ο Σανίκης και ο Παντελής Κωστακίδης που είναι από εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό, σε ωραία ατμόσφαιρα και το περιμένουμε με ανυπομονησία».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb