Logo

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του Άκη Ψωμιάδη

Αβάσταχτος ήταν ο πόνος στην κηδεία του αθλητή του Φιλίππου Άκη Ψωμιάδη. Ο 22χρονος, την Τετάρτη κάνοντας σκι νυχτερινό σκι στα 3-5 Πηγάδια έφυγε για άγνωστους λόγους από την πορεία του, προσέκρουσε σε δένδρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων και το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο, είπαν συμμαθητές, φίλοι, συμπαίκτες, αθλητές άλλων αθλημάτων και πολλοί Βεροιώτες φίλοι της οικογένειας. Στην κηδεία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου, αθλητές και παράγονες των υπόλοιπων τμημάτων του Φιλίππου κ.α.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Άκη Ψωμιάδη που δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι από την μία στιγμή στην άλλη χάθηκε ο 22χρονος γιος τους.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τους Αγίους Αναργύρους, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο.

Συντετριμμένοι όλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βρίσκονταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο σε ένα νέο άνθρωπο.

Αντικείμενο συζήτησης πριν και μετά την νεκρώσιμο Ακολουθία, ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε έγινε το δυστύχημα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb