Logo

Παυλίδης: "Μας στοίχισε το νεαρό της ηλικίας μας" - Σεϊρεκίδης: "Κρατάμε τους δυο βαθμούς" (video)

Στο νεαρό της ηλικίας των παικτών του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το Φίλιππος - ΠΑΟΚ ο προπονητής του Φιλίππου Τέο Παυλίδης ενώ από την άλλη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης υπογράμμισε ότι οι παίκτες του εκνευρίστηκαν στο δεύτερο μέρος και συνάντησαν δυσκολίες στην άμυνα του Φιλίππου.

"Για άλλη μια φορά πληρώνουμε το νεαρό της ηλικίας μας και το ρόστερ μας που δεν έχει μεγάλο βάθος. Κάναμε παιδαριώδη λάθη. Όταν περνάς μπροστά και ειδικά σε εκείνο το σημείο, απαγορεύονται τα λάθη και τα δίλεπτα και παίζεις στα ίσια έναν αντίπαλο που είναι το φαβορί στην αναμέτρηση" σχολίασε μεταξύ των άλλων ο Τέο Παυλίδης. 

seirekidis

Από την άλλη πλευρά ο Στέλιος Σεϊρεκίδης σημείωσε μεταξύ των άλλων: "Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη και με ταλέντο ομάδα που δίνει σε όλα τα παιχνίδια τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό που κρατάμε είναι οι δυο βαθμοί. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, στην διάρκεια του αγώνα εκνευριστήκαμε, ίσως από μόνοι μας, κάναμε κάποια λάθη, μας δυσκόλεψε η προωθημένη άμυνα του Φιλίππου και αυτό μας στοίχισε". 

Δείτε τις δηλώσεις των δυο προπονητών σε βίντεο

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb