Έπαιξε με την φωτιά και το πλήρωσε ο Φίλιππος (σχόλια & φωτορεπορτάζ)

filippos kilkis

Την πρώτη του εντός έδρας απώλεια βαθμού είχε το Σάββατο ο Φίλιππος. Αυτό που μας «χάλασε» δεν ήταν ο χαμένος βαθμός. Ήταν ο τρόπος που ήρθε η απώλεια. Ο Φίλιππος ήταν διαρκώς μπροστά και λίγο πριν το φινάλε είχε δυο ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς.

Η πρώτη ήταν να σημειώσει γκολ ο Κωστακίδης στο τετ α τετ με τον Κοτανίδη. Δεν τα κατάφερε. Πήγε πολύ χαλαρά στο τελείωμα, έκανε άσχημη εκτέλεση κι έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει. Ίσως ο Κωστακίδης πλήρωσε την υπερβολική σιγουριά.

Η άλλη ευκαιρία του Φιλίππου ήταν να κρατήσει το 21-20 στα τελευταία δευτερόλεπτα κάνοντας διαρκώς φάουλ. Ούτε αυτό έγινε και οι Κιλκισιώτες πήραν τον βαθμό.

Χωρίς δυο βασικά του στελέχη παρουσιάστηκε και το Σάββατο ο Φίλιππος. Τόσο ο Μπαντής όσο και ο Σανίκης έμειναν λόγω τραυματισμού στην κερκίδα και αναμένονται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα διακόπτεται και θα συνεχιστεί στις 8 Νοεμβρίου.

Πολύ κόσμο είχε και πάλι το Φιλίππειο. Οι φίλαθλοι επέστρεψαν κοντά στην ομάδα χάντμπολ και αποτελούν τον παίκτη παραπάνω.

Στο ματς βρέθηκε και ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Χρήστος Ευαγγελόπουλος ο οποίος μετά το τροχαίο και τη νοσηλεία του, πήρε εξιτήριο για το σπίτι. Οι παίκτες πριν την έναρξη του ματς, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, εκτός από τις φάσεις των τελευταίων δευτερολέπτων, να σταθούμε λίγο στην συνολική επιθετική εικόνα του Φιλίππου. Οι Βεροιώτες δεν ήταν καλοί και έχαναν εύκολα την συγκέντρωσή τους στην εκδήλωση επιθέσεων. Είχαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο δεύτερο μέρος αλλά τις άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Δεληγιάννης σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στην Βεροιώτικη επίθεση. Σημείωσαν 12 τέρματα, περισσότερα από τα μισά της ομάδας τους. Αμφότεροι βρίσκονται σε καλή φόρμα και δίνουν λύσεις στα δύσκολα.