Logo

Κόντρα στον πρωτοπόρο ΔΙΚΕΑ το Σάββατο το μεσημέρι ο Φίλιππος

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν δυνατό αντίπαλο κόντρα στον Φίλιππο θα έχουν το Σάββατο το μεσημέρι (2.30μμ) οι φίλοι του χάντμπολ στην Βέροια. Ο Φίλιππος θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο ΔΙΚΕΑ σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Φίλιππος δεν έχει ελπίδες για την τετράδα των πλέι οφ, ωστόσο θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στον Β΄ γύρο και να τελειώσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ο ΔΙΚΕΑΣ έχει σαν στόχο την νίκη, ώστε να «καθαρίσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας σε αυτούς.

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Κίνητρο αποτελούν από μόνα τους η ιστορία και η φανέλα του Φιλίππου. Ο αντίπαλος επιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη και να φτάσουμε στη νίκη».

Ο περσινός νταμπλούχος με τον Φίλιππο και πλέον τερματοφύλακας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασε: «Απομένουν δύο αγωνιστικές και θέλουμε να πάρουμε 4 βαθμούς. Έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε ώστε να μπούμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά με στόχο εκεί να πάρουμε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Εκτός από τους βαθμούς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, δεν θέλουμε να χαλαρώσουμε. Ο Φίλιππος έχει πολύ καλούς νεαρούς παίκτες, θα παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος και σίγουρα πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως, διότι το παιχνίδι εγκυμονεί κινδύνους».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb