Logo

Φιλική ήττα από την Πέλιστερ για τον Φίλιππο

Δυνατό φιλικό με «άρωμα» Ευρώπης έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φίλιππος Βέροιας.

Ο αγώνας έγινε στο Φιλίππειο γυμναστήριο μετά από πρόταση της ομάδας H.C. Pelister Bitola η οποία συμμετέχει στο Challenge Cup.

Μάλλον ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη η επιλογή των γειτόνων εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων υψηλού επιπέδου καθώς ένα ... κομμάτι του Φιλίππου αποδείχτηκε ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος σε ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ και για τις δυο ομάδες.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε όλο κι όλο εννέα παίκτες στη διάθεσή του, από τους οποίους τον Αποστολίδη να αγωνίζεται με ειδικό νάρθηκα στα δάχτυλα και τον Στήβ Παπαδόπουλο να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος «πήρε αναπνοές» καθώς τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τρεις νεαροί παίκτες από την ομάδα Παίδων (Μπαλτατζής, Τζίμπουλας, Κουκουτσίδης) οι οποίοι είχαν την ευκαιρία της συμμετοχής σε μια διεθνή αναμέτρηση έστω φιλικού χαρακτήρα.

Το τελικό σκορ 33-43 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς στο α’ ημίχρονο η Ευρωπαϊκών φιλοδοξιών ομάδα των φιλοξενουμένων τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Φίλιππο.

Μοιραία, χωρίς πάγκο και αλλαγές η ομάδα του Φιλίππου έμεινε από «αναπνοές» στο β’ ημίχρονο οπότε μεγάλωσε η διαφορά στο σκορ, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη ο οποίος σίγουρα έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 33-43 (ημ. 15-19).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός προπονητή της ομάδας Pelister Bitola ευχαρίστησε για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα της γείτονος χώρας από τον Φίλιππο Βέροιας.

Τα πεντάλεπτα: 4-4, 7-7, 9-9, 11-11, 14-15, 15-19 (ημ.), 20-24, 24-29, 26-35, 28-37, 30-41, 33-43

Φίλιππος Βέροιας: Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Ψωμιάδης, Κύρτσος, Γραμματικόπουλος, Τριανταφυλλίδης Τ., Vrazalica 6, Κόντης 7, Παπαδόπουλος 1, Zulfic 3, Αποστολίδης 6, Μιχαηλίδης 3, Μπαλτατζής, Κουκουτσίδης, Τριανταφυλλίδης Δ. 1, Τζίμπουλας 1.

H.C. Pelister Bitola: Mapovski, Dimitrovski 2, Vesovski 3, Mitrevski 1, Tasevski 2, Pavlovic 3, Kolev, Canturia 3, Markudov, Velsanovski 3, Radatovski 6, Mapovski B. 2, Nikolic 8.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb