Επιστροφή στις νίκες θέλει με Άρη Νικαίας ο Φίλιππος

Την επιστροφή στις νίκες θα αναζητήσει στη Νίκαια κόντρα στον γηπεδούχο Άρη ο Φίλιππος το Σάββατο το απόγευμα. Οι Βεροιώτες θα ταξιδεύψουν αυθημερόν στην Αθήνα και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Άρης δεν έχει ακόμα βαθμούς, αλλά είναι μια ομάδα που στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη.

Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος είπε: «Για εμάς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανελλήνιο. Παίζουμε με τον Φίλιππο που σε όποια κατάσταση και αν είναι, έχει βαριά φανέλα. Ακόμα δεν έχουμε μπει τον ρυθμό της κατηγορίας. Συνεχίζουμε και πιστεύω θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Στόχος είναι να πάρουμε το ματς. Δεν έχουμε δέσει ακόμα 100%. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, υπάρχουν παιδιά που για πρώτη φορά παίζουν μαζί. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά, η εμπειρία αποκτιέται με τον χρόνο». Για την... μάχη της τετράδας είπε: Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ και ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα για τις δύο θέσεις της τετράδας, οι άλλες δύο θέσεις θα παιχτούν μέχρι το φινάλε».