Χωρίς Δραγκόλα με Πυλαία την Τετάρτη ο Φίλιππος

Στη Βέροια ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier. O Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΣΧ Πυλαίας  στις 18:00 στο «Φιλίππειο» με διαιτητές τους κ.κ. Λινάρδο- Στεφανίδη και παρατηρητή τον κ. Μεϊμαρίδη.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier και διεξάγεται νωρίτερα χρονικά, αφού ο Φίλιππος το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα μεταβεί στην Πολωνία για να αγωνιστεί δύο φορές με την Γκόρνικ Ζάμπρε στον 2ο γύρο του EHF Cup.

Οι Βεροιώτες προέρχονται από μία «σκληρή» ήττα (21-20) σε νεκρό χρόνο κόντρα στον Δούκα στην Αθήνα, ενώ η ομάδα της Πυλαίας από ήττα εντός έδρας από τον Πανελλήνιο.

Αγωνιστικά, απών για τον Φίλιππο θα είναι και ο δεξιός εξτρέμ Δραγκόλας, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Καφαντάρης, Λάππας, Σιαματάς και Σιμιτσής.

«Να έχουμε ετοιμότητα»
Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει τις δυσκολίες του. Είναι ένας αντίπαλος που παίζει με πάθος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε ετοιμότητα. Σίγουρα μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε από τον Δούκα, αλλά ελπίζω να γίνει διδακτικό και σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον να έχουμε καλύτερη διαχείριση. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει απειρία, η οποία βελτιώνεται μόνο με παιχνίδια και παραστάσεις».

«Συνοχή και αποτελεσματικότητα»
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΣΧ Πυλαίας Πάνος Γούσιος, είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Ο Φίλιππος έχει τον πρώτο λόγο, διότι έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή στην άμυνα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με το ματς της Κυριακής, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».