Για νίκη στην Κυψέλη ο Φίλιππος

Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του Φιλίππου, όπου αύριο αντιμετωπίζει, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον Πανελλήνιο.

Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Ψωμιάδης, Κόντης, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Νικολαίδης, Δραγκόλας, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Βραζάλιτσα, Αποστολίδης, Δομπρής, Κωστακίδης, Τριανταφυλλίδης και Ράχιμιτς είναι οι παίκτες που έχει στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Δραγκόλας και Νικολαίδης, όπως και ο Βραζάλιτσα, κατάλοιπα της «φιλοξενίας» που έτυχε η ομάδα της Βέροιας στη Μπούντβα.

Ο Ράχιμιτς συνεχίζει να αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του, αλλά γίνονται προσπάθειες ώστε να το ξεπεράσει όσο γίνεται πιο σύντομα.

Στόχος του Φιλίππου είναι ένα θετικό «ποδαρικό» στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

Όπως ενημέρωσε με επιστολή του η Αθηναϊκή ομάδα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε ειδική τελετή θα βραβευτεί ο Φίλιππος Βέροιας για την κατάκτηση του νταμπλ και η εφηβική ομάδα του Πανελληνίου για την κατάκτηση κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.