Logo

Πανηγυρική πρόκριση - Κέρδισε και στην Μπούντβα ο Φίλιππος

Στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου EHF προκρίθηκε ο Φίλιππος. Στο δεύτερο ματς στην Μπούτβα, η Βεροιώτικη ομάδα με πολύ καλή εμφάνιση, άντεξε στην πίεση και με αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη με 26-28 και «σφράγισε» την πρόκριση.

Ο Φίλιππος κινδύνευσε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ κρατούσε τον ρυθμό, είχε άσχημο τελείωμα ημιχρόνου. Οι Μαυροβούνιοι εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα αυτό και ξέφυγαν με πέντε τέρματα διαφορά (15-10).

Στο δεύτερο μέρος, όπως στο ματς της Βέροιας, ο Φίλιππος αιφνιδίασε την Μπούντβα. Με πολύ αποτελεσματική άμυνα, αποτελεσματικό τον Ζλατάνο και γρήγορα τέρματα στην αντεπίθεση, πέτυχε ένα σερί 1-7 και όχι μόνο κάλυψε την διαφορά αλλά πέρασε και με 16-17 στο 38’. Από εκεί και μετά το ματς κύλησε γκολ γκολ. Ο Φίλιππος κράτησε την ισορροπία στο παιχνίδι του, έμεινε συγκεντρωμένος και στο 51’ προηγήθηκε ξανά (21-22) με πέναλτι του Σταύρου Παπαδόπουλου.

filippos apodi2

Έξι λεπτά πριν το τέλος, το ματς παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα. Οι γηπεδούχοι προφανώς εκνευρισμένοι επειδή δεν τους έβγαινε το ματς, επιτέθηκαν στους Βεροιώτες και για λίγο είχαμε συμπλοκή αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το επεισόδιο έληξε. Οι δυο ομάδες τιμωρήθηκαν με μια αποβολή (αν και οι γηπεδούχοι έπρεπε να δεχθούν τρεις) και το ματς συνεχίστηκε.

filippos apodi

Η διακοπή λειτούργησε υπέρ του Φιλίππου. Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν με 23-25 στο 56’ και «κλείδωσαν» πολύ νωρίς την πρόκριση. Στο τελευταίο τρίλεπτο ο Φίλιππος πέρασε και με τρία γκολ κι έφτασε στο τέλος στη νίκη με 26-28.

Οι δυο ομάδες είχαν από δυο κόκκινες. Από τον Φίλιππο αποβλήθηκαν οι Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης και από την Μπούντβα οι Μπούλαϊτς, Τσαμπάρ.

Στον επόμενο γύρο ο Φίλιππος θα αντιμετωπίσει την την Γκόρνικ από την Πολωνία. Το το πρώτο ματς θα γίνει στην Πολωνία 8 ή 9 Οκτωβρίου και το δεύτερο στην Βέροια 15 ή 16 Οκτωβρίου.

ΜΠΟΥΝΤΒΑΝΣΚΑ: Ντόντιτς 7, Λασμάνοβιτς 4, Λάκιτς 4, Σούκνοβιτς 3,Μπούλαϊτς 2, Σαμπάρ 2,Μπαϊτσέτα 1, Όσμαϊτς 1,Βούκοβιτς 1, Ζέκοβιτς 1, Αχρούκ, Νοβάκοβιτς, Τσβέτκοβιτς, Πέσιτς, Ράντομαρ, Σπάλεβιτς. 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Σεϊρεκίδης) Δραγκόλας 7, Παπαδόπουλος 6, Κωστακίδης 5, Νικολαΐδης 3, Βραζάλιτσα 2, Αποστολίδης 1, Αρβανιτίδης 1, Ζλατάνος, Χαραλαμπίδης 1, Δομπρής 1, Τριανταφυλλίδης 1, Μπουκοβίνας, Μιχαηλίδης, Ράχιμιτς,  Κόντης, Γραμματικόπουλος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb