"Σφραγίζει" την πρόκριση στην Μπούντβα ο Φίλιππος

Με παρακαταθήκη το 30-24 του πρώτου αγώνα στο Φιλίππειο της Βέροιας, ο Φίλιππος βρίσκεται στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου για να "σφραγίσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF απέναντι στην Μπουντβάνσκα.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη εκτός από την διαφορά των έξι γκολ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι καλύτερη και πιο αθλητική ομάδα και είναι το φαβορί για την πρόκριση για τον 2ο γύρο του EHF Cup.

Το θετικό για τον Φίλιππο είναι ότι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι -που ήταν τιμωρημένος- ο Μπάμπης Δομπρής θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος μιλώντας για το δεύτερο ματς σημείωσε: «Το πρώτο παιχνίδι μπορέσαμε και πήραμε 6 γκολ διάφορα με μια ομάδα που δεν γνωρίζαμε καλά. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα για την επόμενη φάση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στην διαφορά αυτή. Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που στο γήπεδό της υπάρχει δυναμισμός, πάθος, ένταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που παίζουμε να μην πάμε στο ρυθμό τους και τους δώσουμε την ευκαιρία να πιστέψουν στην πρόκριση. Η ομάδα ταξίδεψε δύο μέρες νωρίτερα για να υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και να εγκλιματιστούμε σε αυτό που θέλουμε».

Διαιτητές της συνάντησης είναι οι Ισραηλινοί Γιάρον Μπεν Νταν, Ασάφ Φαράν με παρατηρητή τον Βόσνιο Πέρο Μάριτς.