Μικρά - μικρά από το Φίλιππος - Μπουντβάσνκα

Με το...δεξί ξεκίνησε τις επίσημες φετινές του διοργανώσεις ο Φίλιππος. Στο ευρωπαϊκό ματς με την Μπουντβάνσκα όχι μόνο κέρδισε αλλά εξασφάλισε και μια καλή διαφορά τερμάτων (έξι γκολ).

Περισσότερο κόσμο περιμέναμε στο πρώτο εντός Βέροιας ματς ευρωπαϊκού κυπέλλου (με ομάδα εκτός Ελλάδος) μετά από πολλά χρόνια. Πέρσι τα ματς με την Κρασνοντάρ και την Πόρτο δόθηκαν εκτός ενώ το παιχνίδι με την ΑΕΚ έμοιαζε με ματς πρωταθλήματος. Προφανώς οι μαζικές αποχωρήσεις του Αυγούστου επηρέασαν μέρος του Βεροιώτικου κοινού. 

Γουρλής παραμένει ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Παρουσία του ο Φίλιππος σημειώνει μόνο νίκες. Ο δήμαρχος βρέθηκε το Σάββατο στο Φιλίππειο και παρακολούθησε το ματς μαζί με τους Πέτρο Φύκατα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Στέργιο Διαμάντη και Γρηγόρη Σανίκη.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Σάββατο, 4 Σεπτεμβ 2016

Στην πρώτη σειρά διακρίναμε ακόμη τον Δημήτρη Μπαντή που άφησε την ενεργό δράση, τον πρώην βοηθό προπονητή Κώστα Δεληγιάννη αλλά και τον πρώην γενικό αρχηγό Γιώργο Μεταξά.

Στην γνωστή γωνιά τους παραβρέθηκαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Βέροιας που στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον Φίλιππο.

Προβληματισμό προκάλεσε η αγωνιστική συμπεριφορά του Ράχιμιτς στο Σαββατιάτικο ματς. Ο παίκτης που τα προηγούμενα χρόνια "σκότωνε" με το θανατηφόρο σουτ του από τα δέκα μέτρα, χθες απεύφευγε και να...πλασάρει. Ήταν γνωστό ότι έχει ένα πρόβλημα στον ώμο. Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι που με θεραπεία θα ξεπεραστεί και δεν προκύψει στην ομάδα νέος Βουκαντίνοβιτς (για τους νεότερους που δεν γνωρίζουν, είναι ο Σέρβος που αποκτήθηκε ως παικταράς την περίοδο 2009 - 2010 αλλά είχε μόνιμο πρόβλημα στον ώμο).