Τι δήλωσαν μετά το ματς Σεϊρεκίδης, Δημητρούλιας, Σανίκης, Σαμαράς

Τα συναισθήματα μετά τον τελευταίο τελικό ανάμικτα. Χαρά στους πρωταθλητές, λύπη στους ηττημένους. Ας δούμε τι δήλωσαν μετά το ματς οι πρωταγωνιστές:

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στην πόλη της Βέροιας. Δείξαμε την ποιότητα μας σήμερα. Είχαμε εμπειρία, υπομονή και αξίζαμε τον τίτλο. Συγχαρητήρια στον Διομήδη για την σπουδαία διαδρομή που έκανε φέτος».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη Άργους): «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο, κέρδισε δίκαια. Οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μαραθώνια προσπάθεια που έκαναν φέτος. Στη συνείδηση μου είναι πρωταθλητές. Ήμασταν το αουτσάιντερ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε από την πίεση, όταν ο αντίπαλος ξέφυγε στο σκορ. Αυτό το σύστημα είναι άδικο, δίνει προβάδισμα στην ομάδα που έχει το μειονέκτημα έδρας. Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι και να το αλλάξουν. Δεν πιστεύω ότι η Λέστερ να έπαιρνε τον τίτλο στην Αγγλία αν κρινόταν στις δύο νίκες».

Νίκος Σαμαράς (αρχηγός Διομήδη): «Άξιος νικητής ο Φίλιππος. Έκανε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερος. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά».

Γρηγόρης Σανίκης (αριστερός ίντερ Φιλίππου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον Διομήδη, διότι το άξιζε όσο και εμείς. Παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι στις ειδικές καταστάσεις και διαχειριστήκαμε κατάλληλα το παιχνίδι».