Σεϊρεκίδης: "Κρατάμε τους βαθμούς" - Αρβανίτης: "Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

seireikidis fil

Σε αμυντικές αδυναμίες του Φιλίππου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης: «Περιμέναμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έβγαλε εγωισμό και είχε θετική παρουσία. Εμείς είχαμε θέματα στην άμυνα που χρειάζεται να διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας. Κρατάμε τους δύο βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σημείωσε: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χάσαμε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, αλλά σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά. Σίγουρα τα λάθη διορθώνονται μέσα από την προπόνηση, αλλά εμείς είναι γνωστό ότι έχουμε έλλειψη προπονήσεων. Περνάει δύσκολες στιγμές το τμήμα, πρώτη χρονιά είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα αποδυναμώθηκε και σε αυτό το ήδη μέτριο ρόστερ είχαμε σήμερα και την απώλεια του Γεωργιάδη».

Ο ίντερ του Φιλίππου Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε: «Κερδίσαμε με μέτρια εμφάνιση. Παρόλα αυτά δείξαμε συγκέντρωση για 60 λεπτά. Η ΑΕΚ είναι πάντα υπολογίσιμη και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια βγάζει καλό πρόσωπο».