Παραλειπόμενα και highlighs από το Φίλιππος - ΔΙΚΕΑΣ (φωτογραφίες & video)

filippos dikeas177

Δυο πρώην αθλητές του Φιλίππου βρίσκονται, σε διαφορετικές θέσεις ο καθένας, στην ομάδα του ΔΙΚΕΑ. Πρόκειται για τους Μπάμπη Προδρομίδη και Γιάννη Τσουγένη, τερματοφύλακες που αναδείχθηκαν στον Φίλιππο και συνέχισαν την καριέρα τους Αθήνα. Αμφότεροι, βρέθηκαν στο Φιλίππειο και είχαν την ευκαιρία να τα πουν με φίλους και συγγενείς.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο οποίος το Σάββατο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το Κιλκίς και από σήμερα αναλαμβάνει τον Φίλιππο. Την είδηση έδωσε και ο εκτελών χρέη προπονητή στο ματς, Κώστας Δεληγιάννης.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και παρακολούθησε το ματς και ο πρώην, πλέον, προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης.

Από την κερκίδα, μαζί με το διοικητικό στέλεχος Παναγιώτη Σαράφη, παρακολούθησε το ματς ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Γιώργος Μαστορογιάννης. Ο Μαστορογιάννης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική και την επέμβαση στο πόδι.

Στον πάγκο αλλά χωρίς να χρησιμοποιηθεί έμεινε ο Σάββας Καρυπίδης. Ο Κώστας Δεληγιάννης βλέποντας την εξέλιξη του ματς επέλεξε να τον προφυλάξει για τα ματς που έρχονται με ΑΕΚ και Μπενφίκα.

{globalflash.gallery 187}

Στις αγωνιστικές δραστηριότητες επέστρεψε ο Άγγελος Δραγκόλας. Ο εξτρέμ του Φιλίππου ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα και έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι με τον ΔΙΚΕΑ.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Φιλίππου έκανε ο Ούρος Μιλόσεβιτς. Ο πίβοτ που αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, χρησιμοποιήθηκε από τον Κώστα Δεληγιάννη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.