Το τρίτο ημίχρονο Φιλίππου – Διομήδη (φωτογραφίες)

filippos diomidis66

Την υποστήριξη μερίδας των οργανωμένων φιλάθλων της ΠΑΕ Βέροια είχε το Σάββατο ο Φίλιππος. Οι οργανωμένοι της Βέροιας δημιούργησαν ατμόσφαιρα τραγουδώντας από το πρώτο λεπτό.

Δεν τα πάει καλά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις φέτος ο Φίλιππος. Από τα τέσσερα παιχνίδια του που μεταδόθηκαν απευθείας από την ΕΡΤ2, στα τρία έχασε (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Διομήδη) και κέρδισε μόνο σε ένα (Πανελλήνιο).

Τα δυνατά μαρκαρίσματα που ο κανονισμός προβλέπει δίλεπτες αποβολές και τα τραβήγματα φανέλας που έμειναν ατιμώρητα στην άμυνα του Διομήδη από τους διαιτητές Μπέτμαν, Τζαφερόπουλο, ενόχλησαν τον προπονητή του Φιλίππου Κώστα Τούτση και έκανε αναφορά στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου.

{globalflash.gallery 142}

Από την ομάδα του Φιλίππου Ανανιάδης, Μαστορογιάννης, Ευαγγελόπουλος και Κώστας Δεληγιάννης έχουν θητεύσει στον Διομήδη Άργους. Από την ομάδα του Διομήδη, την φανέλα του Φιλίππου φόρεσαν ο Αντώνης Δάσκαλος και ο Νίκος Λοΐζος. Τον Δάσκαλο μάλιστα που προέρχεται από τα ηλικιακά τμήματα του Φιλίππου παρακολούθησαν στο ματς μέλη της οικογένειάς του.

Ο παλαίμαχος άσσος του Φιλίππου Άκης Τριανταφυλλίδης ήταν ο σχολιαστής στην απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ2. Την περιγραφή έκανε ο Γρηγόρης Νάνης.

Μεταξύ των φιλάθλων και ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης.

Χειροκρότησαν το νικητή Διομήδη στο φινάλε του ματς οι φίλοι του Φιλίππου.