Το μεσημέρι του Σαββάτου με Διομήδη ο Φίλιππος

fili diomid

Στο Φιλίππειο επιστρέφει το Σάββατο ο Φίλιππος για το ματς της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Διομήδη Άργους. Το ματς είναι τηλεοπτικό (απευθείας από την ΕΡΤ2), θα ξεκινήσει στις 3μμ και διαιτητές θα είναι οι Τζαφερόπουλος, Μπέτμαν. Αγωνιστικά, ο Φίλιππος έχει μόνο μια απουσία, αυτή του τραυματία Διογένη Αποστολίδη.

Μιλώντας για το ματς του Σαββάτου ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτση σημείωσε: «Το Σάββατο παίζουμε με μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά της σε Ελλάδα και Ευρώπη, είτε παίζει με έμπειρο ρόστερ είτε με πιο νεανικό. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι πολύ κρίσιμο ματς. Θα ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι, σε αθλητικά πλαίσια, να κερδίσει ο καλύτερος και πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι παίκτες».

Σε ερώτηση για την εμφάνιση της Τρίτης κόντρα στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Την Τρίτη ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και ουσιαστικά με μια προπόνηση προετοιμάσαμε την ομάδα για το παιχνίδι. Οι ομάδες που προχωρούν στην Ευρώπη έχουν την χαρά της συμμετοχής αλλά αυτό έχει και κόστος. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είναι μικρό αυτό το κόστος. Αξίζουν συγχαρητήρια στις Ελληνικές ομάδες που παρά την πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα και δίνουν το Ελληνικό στίγμα στο Ευρωπαϊκό χάντμπολ. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι που χάσαμε αλλά μας στεναχώρησαν και κάποια άλλα πράγματα που οδήγησαν στην ήττα».