Αρβανίτης: "Ο Φίλιππος έχει το πλεονέκτημα" - 80 εισιτήρια στην ΑΕΚ

arvanitis

Μετά την νίκη του Φιλίππου Βέροιας στην Αθήνα με 36-34 επί της ΑΕΚ οι δύο ομάδες θα παίξουν το Σάββατο στο «ΔΑΚ Βικέλας» τον επαναληπτικό για την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ, στον ελληνικό «εμφύλιο» των φετινών ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ο Φίλιππος έσπασε μία δυσμενή παράδοση στον Βύρωνα, αφού κέρδισε την ΑΕΚ μετά από 12 σερί ήττες, ωστόσο η «Ένωση» διατηρεί ακόμα το αήττητο στη Βέροια επί του Φιλίππου εδώ και έξι χρόνια από τις 9 Οκτωβρίου του 2010. Συγκεκριμένα έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τελευταία στην 6η αγωνιστική της Handball Premier με 33-26.

«Είναι σαφές ότι ο Φίλιππος έχει πλεονέκτημα, όμως πιστεύω ότι η πρόκριση θα είναι ανοιχτή και θα την διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Δεν θα είναι το ίδιο ματς με αυτό στο Βύρωνα. Και οι δύο ομάδες πιστεύω θα παρουσιαστούμε καλύτερες. Το σκορ είναι πολύ δύσκολο να είναι μεγαλύτερο από αυτό του πρώτου αγώνα, άρα με μία ανάγνωση, εμείς θα χρειαστούμε τρία γκολ διαφορά» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ θα έχει στην διάθεση της τον πίβοτ Βασίλη Δημοσθένους, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού από το πρώτο παιχνίδι.

Ογδόντα εισιτήρια οι φιλοξενούμενοι

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και μετά την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, ασφάλειας που έγινε για το παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας-ΑΕΚ γνωστοποιήθηκε ότι αποφασίστηκε να δοθούν για τις ανάγκες της φιλοξενούμενης ομάδας ογδόντα (80) εισιτήρια.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι η είσοδος των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας θα γίνει από την ανατολική είσοδο του ΔΑΚ Δ. Βικέλας ενώ η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας θα γίνει από την δυτική είσοδο έμπροσθεν του κυλικείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΑ Ημαθίας δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο.