Εντός με Πανελλήνιο την Τετάρτη ο Φίλιππος - Δηλώσεις Τούτση, Αποστολίδη (video)

Τον Πανελλήνιο θα υποδεχθεί την Τετάρτη το απόγευμα (6μμ ΕΡΤ2) ο Φίλιππος στην Βέροια. Οι παίκτες του Κώστα Τούτση επιστρέφουν στο Φιλίππειο με καλή ψυχολογία μετά την πολύ καλή παρουσία τους και τη νίκη στην Αθήνα επί του Δούκα.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός του Φιλίππου δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε σε αυτό το ματς τον Σανίκη. Ο διεθνής ίντερ ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Ρωσία, ακολούθησε ειδικές θεραπείες στην Αθήνα και γίνεται προσπάθεια να ενισχύσει την ομάδα στα Ευρωπαϊκά ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Μπάμπης Ανανιάδης μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων και είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Αναφορικά με τα του ματς, ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτσης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Κανονικά δεν θα ήταν στην κατηγορία αλλά αποχώρησε η Αναγέννηση Βύρωνα. Μέχρι στιγμής ο Πανελλήνιος έκανε αισθητή την παρουσία του με τέσσερις νίκες σε επτά παιχνίδια. Τα παιχνίδια Φίλιππος – Πανελλήνιος είχαν πάντα μια ιδιαιτερότητα. Καμιά ομάδα δεν κέρδιζε εύκολα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι μια ομάδα με μεγάλη αγωνιστικότητα και πειθαρχία, με νεανικό ρόστερ και με έναν προπονητή που τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά προσπαθεί να τα περάσει στους αθλητές. Εμείς μετά τη νίκη του Σαββάτου είμαστε σε καλή κατάσταση. Με το καλό παιχνίδι που κάναμε ήρθε η ισορροπία και η ηρεμία στην ομάδα. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με καλή παρουσία και νίκη».

Για το ματς μίλησε και ο ίντερ Διογένης Αποστολίδης. «Έχουμε μπει σε έναν κύκλο πολλών και δύσκολων παιχνιδιών. Συνεχίζουμε την Τετάρτη με τον Πανελλήνιο στο Φιλίππειο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια μαχητική ομάδα με νεαρούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, να συνεργαστούμε πολύ καλά και στην επίθεση να είμαστε αποτελεσματικοί όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δούκα. Αν τα συνδυάσουμε αυτά τα δυο, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς».