Φίλιππος: Ικανοποίηση για τη νίκη - Τι δήλωσαν Τούτσης, Ζλατάνος, Δραγκόλας

skif-filippos1

Ικανοποιημένοι ήταν όλοι στο στρατόπεδο του Φιλίππου μετά τη νίκη της Βεροιώτικης ομάδας στο πρώτο παιχνίδι με την Σκιφ, για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Στις δηλώσεις τους όμως, τόσο ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Τούτσης όσο και οι Νίκος Ζλατάνος, Άγγελος Δραγκόλας κράτησαν χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας ότι την Κυριακή απομένει ένα ακόμη εκτός έδρας ματς με την Σκιφ.

Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης υπογράμμισε: «Είχαμε εικόνα για το τι θα έπαιζε η Σκιφ. Είναι μια νεανική και καλά γυμνασμένη ομάδα που προσπάθησε με προωθημένη άμυνα και με πολύ γρήγορο ρυθμό στην επίθεση να επιβάλει το παιχνίδι της. Αυτό δεν το κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η διαφορά των δυο γκολ στο ημίχρονο δεν μας πτόησε. Κάναμε ένα πολύ συγκροτημένο παιχνίδι στην επίθεση και με πολύ ένταση και πάθος στην άμυνα καταφέραμε να εξουδετερώσουμε πλήρως τον αντίπαλο, να ελέγξουμε τον ρυθμό, κάτι που στο τέλος μας έδωσε την δυνατότητα να κερδίσουμε φαινομενικά εύκολα τον παιχνίδι Είναι μια μεγάλη νίκη για την Φίλιππο μας, και το ελληνικό χάντμπολ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας διότι κατέθεσαν την ψυχή τους σήμερα! Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και περιμένουμε την αντίδραση της Σκιφ. Θα ξεκουραστούμε, θα δούμε το παιχνίδι που παίξαμε για να διορθώσουμε τα οποία λάθη μας και ελπίζω με την ιδία αγωνιστική προσήλωση να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε την πρόκριση. Να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι με εμφανίσεις όπως η σημερινή, η ομάδας μας μεγαλώνει!».

Ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Νίκος Ζλατάνος τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας. Καταθέσαμε ψυχή και σώμα 60 λεπτά για την σημερινή νίκη. Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα και εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ όλους. Ο σημερινός αγώνας ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία κυρίως για τα μικρότερα παιδιά που δεν έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Κοιτάμε μπροστά. Ακόμη δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Κάναμε απλά ένα βήμα για την κατάκτηση του. Αύριο θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πρέπει να ανασυνταχτούμε και με την απαραίτητη θέληση να πάρουμε αυτό που μας ανήκει».

Ο εξτρέμ του Φιλίππου Άγγελος Δραγκόλας υπογράμμισε: «Σήμερα νοιώθω περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Είχαμε κούραση λόγω του παιχνιδιού μεσοβδόμαδα και του μεγάλου ταξιδίου. Αυτό το ξεπεράσαμε στα πρώτα 15 λεπτά. Από κει και πέρα η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα με πάθος και αυτό μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Όμως δεν τελείωσε τίποτα. Η ομάδα θα ξεκουραστεί και αύριο θα πάει να τα δώσει όλα για την ευρωπαϊκή πρόκριση που τόσο μα τόσο μετά από χρόνια θέλουμε!».